Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010



ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ«ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ-ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»ΜΕ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

      Την Τρίτη στις 5 Οκτωβρίου 2010, στις 7.30 το απόγευμαπραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού με επικεφαλής τον Ανδρέα Ευθυμίου, «Μοσχάτο-Ταύρος, ανθρώπινη πόλη-σύγχρονος Δήμος». Μπροστά στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται Μεταμορφώσεως 66, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, σε μία πρωτοφανή συγκέντρωση με ομιλητή τον Ανδρέα Ευθυμίου.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του νυν Δημάρχου, Ταξιάρχη Παπαντώνη, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τον συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου, αφού αποτελεί εγγύηση για ένα δυναμικό και αποδοτικό Δημοτικό Συμβούλιο. Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Ευθυμίου καλωσόρισε το κοινό και παρουσίασε με σαφήνεια το ολοκληρωμένο πρόγραμμά του. 
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αναφέρεται σε όλες τις ηλικίες και στα σημαντικά προβλήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου. Ένα πρόγραμμα που στηρίζεται σε πέντε στρατηγικές κατευθύνσεις και πολλούς επιμέρους στόχους. Βασικές προτεραιότητες δίνονται στην κοινωνική προστασία και στη φροντίδα σε ευπαθείς ομάδες, στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας του πολίτη, στη σύγχρονη μορφή διοίκησης και στην αποτελεσματική διαχείριση για ένα ισχυρό Δήμο, στην προστασία του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με της ήπιες μορφές ανάπτυξης και τέλος στη νεολαία, μέσα από προγράμματα για την παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.   Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Μοσχάτου έκλεισαν με την παρουσίαση όλων των υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων τόσο του Μοσχάτου όσο και του Ταύρου και με τη δέσμευση για ένα διαρκή αγώνα σε όσα απασχολούν την καθημερινότητα του Δημότη του νέου διευρυμένου Δήμου.
Η πρωτοφανής συμμετοχή του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, αποδεικνύει την υπεροχή του Συνδυασμού «Μοσχάτο-Ταύρος, ανθρώπινη πόλη-σύγχρονος δήμος» και του υποψήφιου Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου. Η εμπειρία του και η γνώση του, αποτελεί μοναδική εγγύηση για την επιτυχία της συνένωσης του Καλλικράτη.  

Ο συνδυασμός «Μοσχάτο-Ταύρος, ανθρώπινη πόλη-σύγχρονος δήμος», προσκαλεί τον κόσμο και στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ταύρου, που θα γίνουν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, μπροστά στο εκλογικό κέντρο, Θράκης 13 (τηλ. 210 3464537).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου