Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Την λήστεψε και επέστρεψε για να την βιάσει!

 

Εφιαλτικές  στιγμές και μάλιστα σε… δύο  δόσεις έζησε μία νεαρή αλλοδαπή τουρίστρια μέσα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Πάρο, όταν αρχικά εισέβαλε στο δωμάτιό της ένας ένοπλος νεαρός και την λήστεψε. Ήταν τόσο το θράσος του, όμως, που λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε με σκοπό να την βιάσει!

Η άτυχη  κοπέλα ξύπνησε από έναν θόρυβο  λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν κουκουλοφόρο, ο οποίος είχε διαρρήξει την πόρτα του δωματίου της σε ξενοδοχείο στη Χώρα του νησιού. Ο άγνωστος την ακινητοποίησε απειλώντας την με ένα πιστόλι, άρπαξε από την τσάντα της 100 ευρώ και εξαφανίστηκε. Όταν το θύμα έβαλε τις φωνές, ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Πέρασαν  ώρες ώσπου να αποκατασταθεί η ηρεμία και να συνέλθει από το σοκ η νεαρή τουρίστρια… Όμως, ο εφιάλτης της δεν είχε τελειώσει! Λίγες ώρες αργότερα, ο κουκουλοφόρος επέστρεψε σπάζοντας αυτή τη φορά το παράθυρο του δωματίου και, πάλι με την απειλή όπλου, εξανάγκασε την τρομοκρατημένη γυναίκα να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του!

Ωστόσο, αυτή την φορά δεν κατάφερε  να ξεφύγει… Οι ένοικοι του ξενοδοχείου άκουσαν θορύβους από το δωμάτιο και ειδοποίησαν την Αστυνομία, που έφτασε την στιγμή που ο δράστης προσπαθούσε να εξαφανιστεί και τον συνέλαβε. Πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι απομίμηση αληθινού και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Δευτέρα.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=83851

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου