Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Μία Ελληνίδα… Gisele!
Η  Lauren Nikolakopoulos, είναι 14 χρονών με απαράμιλλη ομορφιά και το βασικότερο;;; Είναι Ελληνίδα. Ζει στο Βέλγιο μαζί με τους γονείς της και έχει «κατακτήσει» τις παιδικές πασαρέλες.

Ας την γνωρίσουμε όμως καλύτερα μέσα από αυτά που αποκαλύπτει ο ίδιος της ο πατέρας στην εφημερίδα Passarella. H Lauren είναι ο καρπός ενός θυελλώδους έρωτα. O Γιάννης Νικολακόπουλος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο Ηλείας, ήταν μόλις 21 χρονών, όταν αποφάσισε να τα παρατήσει όλα για την Βελγίδα Ανια και να την ακολουθήσει στην πατρίδα της... και όπως λέει δεν το μετάνιωσε καθόλου!

Η Lauren μπήκε στο χώρο της μόδας χωρίς να το επιδιώξουν οι γονείς της. Μία φίλη της μητέρας της όταν είδε την 4χρονη τότε κορούλα του Γιάννη και της Ανια, τους πρότεινε να την πάρει μαζί της σε μία φωτογράφηση… Ε από εκείνη την ημέρα δε στάματησε η πανέμορφη Lauren να φωτογραφίζεται και να γοητεύσει τους πάντες με τη σεμνότητά της και τους καλούς της τρόπους.

Είναι  14 ετών και έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε φωτογραφίσεις στο Βέλγιο και το εξωτερικό για καμπάνιες παιδικών ρούχων μεγάλων σχεδιαστών όπως η DonnaKaran, ο Missoni, ο Αrmani, οι Dolce Gabbana, o Marc Jacobs και πολλοί άλλοι. Επίσης έχει ποζάρει σε εξώφυλλα και σαλόνια μεγάλων περιοδικών όπως το Elle και η Μarie Claire…

Έχει ταξιδέψει στη μισή υφήλιο για δουλειές… Έχει πάει στο Μαϊάμι, στην Κούβα, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Ολλανδία και σε πολλές ακόμα χώρες….

Οι γονείς τη είναι πάντα δίπλα της, τη στηρίζουν και τη συμβουλεύουν ώστε να πατάει σταθερά στη γη και να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα λόγω της μεγάλης προβολής.

Τις φωτογραφίσεις τις κάνει μόνο στη διάρκεια διακοπών και στα Σαββατοκύριακα. Εξάλλου εκτός από ομορφιά διαθέτει και εξυπνάδα.  Η Lauren θέλει να ακολουθήσει σπουδές πάνω στον τομέα της φυσικής και της χημείας.

Όσο για το αν έρχεται στην Ελλάδα… όχι μόνο έρχεται αλλά λατρεύει τη χώρα που γεννήθηκε ο πατέρας της. Τα καλοκαίρια τα περνάει στον Πύργο και στο Κατάκολο ενώ μιλάει άπταιστα ελληνικά…

Πολλοί μιλούν για την Ελληνίδα… Gisele. Ποιος ξέρει;;; Εξάλλου έχει όλο το πακέτο!

http://www.star.gr/index.php?ID=life_style&Rec_ID=60641

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου