Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Απέραντο πάρκινγκ οι εθνικές οδοί στην Αθήνα...

Εγκλωβισμένοι σε Ασπρόπυργο και Μεταμόρφωση βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας εκατοντάδες οδηγοί, εξαιτίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων Δημοσίας Χρήσης που επιχείρησαν το πρωί να κατευθυνθούν προς την Αθήνα, αλλά εμποδίστηκαν από τους αστυνομικούς.
Η Τροχαία...εκτρέπει τους οδηγούς που κινούνται στην Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ασπρόπυργου, μέσω της λεωφόρου Σχιστού.

Οι επαγγελματίες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τουλάχιστον έως την Τετάρτη, οπότε αναμένεται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών.

Την ίδια ώρα, οι πρώτες ελλείψεις στην τροφοδοσία της αγοράς θα είναι ορατές, κυρίως στα νησιά.

Συνολικά στο λεκανοπέδιο οι αυτοκινητιστές έχουν παρατάξει περισσότερα από 800 οχήματα σε 20 σημεία στο λεκανοπέδιο, ενώ άλλα 300 φορτηγά έχουν παραταχθεί και στη Θεσσαλονίκη.

Kαταγγελίες για προπηλακισμούς οδηγών φορτηγών, από συναδέλφους τους που έχουν ακινητοποιημένα τα φορτηγά τους στα σημεία συγκέντρωσης στις εθνικές οδούς, έχει δεχθεί η αστυνομία.

Την εφαρμογή της απόφασης επίταξης των φορτηγών Δημόσιας Χρήσης ζητά ο προεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μιχαλος.

Όπως δηλωσε στον ΣΚΑΪ, λόγω των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων μεγαλώνουν συνεχώς οι ελλείψεις στην τροφοδοσία της αγοράς, και από σήμερα θα είναι ορατές, κυρίως στα νησιά.

http://www.skai.gr


http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_4500.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου