Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Δασκάλα είχε για εραστές δυο μαθητές της
Μια 37χρονη δασκάλα σε σχολείο αρρένων στη Βρετανία, κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά δυο 16χρονους μαθητές της.

Η δασκάλα  εργαζόταν ως αναπληρώτρια καθηγήτρια  για διάστημα μερικών εβδομάδων καθώς απουσίαζαν οι μόνιμοι καθηγητές. Στο διάστημα αυτό, η 37χρονη κατηγορείται ότι δημιούργησε ερωτικό δεσμό με τους δυο 16χρονους.

Η 37χρονη, παρουσιάζεται από την ιστοσελίδα του σχολείου ως μια ευχάριστη επαγγελματίαςπου ωθούσε τους μαθητές της ν΄ ασχοληθούν με το σχολικό περιοδικό. Όπως φάνηκε βέβαια στη συνέχεια, δεν περιοριζόταν μόνο σ΄αυτό.

Η δασκάλα που απολύθηκε το 2010 από το σχολείο επειδή υπήρχαν υποψίες εις βάρος της, κατηγορήθηκε μόλις χθες για σεξουαλική παρενόχληση, έπειτα από καταγγελία των γονιών των μαθητών στις αρχές.


Τα ονόματα των αγοριών που για νομικούς λόγους δεν έχουν γίνει γνωστά, λέγεται πως θα απομακρυνθούν από το σχολείο.

Σύμφωνα πάντως με το Βρετανικό σύστημα, αν και τ΄αγόρια έχουν φτάσει στην πρώτη ενηλικίωση,η διατήρηση σεξουαλικής σχέσης με άτομα κάτω των 18 ετών, αποτελεί εγκληματική παραβίαση ακόμα και αν είναι αμοιβαία.

Έτσι η 37χρονη καθηγήτρια θα «πληρώσει» τις αδυναμίες τηςαφού θα εμφανιστεί τον επόμενο μήνα στο δικαστήριο, σε δυο δίκες, για κατάχρηση θέσης εμπιστοσύνης μέσω σεξουαλικής δραστηριότητας με παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου