Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Μοιράστηκε το βραβείο της με την δίδυμη αδελφή της!

Μία ξεχωριστή και ομολογουμένως σπάνια αδελφική σχέση είναι εκείνη που βιώνουν οι δίδυμες αδελφές Ελενα και Φένια Τσικιτίκου.

Η μία από τις δύο, η Ελενα, είναι εκείνη που κέρδισε στο ριάλιτι χορού του Mega «So you think you can dance». Το φοβερό της υπόθεσής τους, είναι ότι η νικήτρια του σόου κράτησε την υποτροφία που κέρδισε για βρετανική σχολή χορού για τον εαυτό της, ωστόσο διέθεσε τα 100.000 ευρώ που πήρε ως χρηματική απολαβή από το σόου για να σπουδάσει η… αδελφή της!   

«Δεν σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή να κρατήσω και την υποτροφία και τα χρήματα μόνον για εμένα», δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η Ελενα Τσικιτίκου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, η αδελφή της Φένια ανέφερε ότι οι δυο τους είναι ένα. «Δεν τίθεται θέμα να χωρίσουμε για τον παραμικρό λόγο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δύο αδελφές είναι αχώριστες. Μοιράζονται τα πάντα και δεν έχουν σκεφτεί ανταγωνιστικά η μία για την άλλη ποτέ μέχρι σήμερα. Η μία μοιράζεται την χαρά της άλλης, ενώ εάν κάτι κακό συμβεί σε μία από τις δύο, η άλλη είναι ικανή να καταρρεύσει. Εκ πρώτης όψεως είναι πανομοιότυπες. Εάν όμως τις προσέξει κανείς καλύτερα, θα διαπιστώσει ότι έστω και σε ελάχιστα σημεία, ίσως να είναι λίγο διαφορετικές. Κατάγονται από τη Νάουσα, όπου και ξεκίνησαν να χορεύουν επαγγελματικά. Μάλιστα, καθηγήτριά τους μέχρι σήμερα ήταν η ίδια τους η μητέρα που εργάζεται στη Νάουσα ως δασκάλα χορού.    

«Μοιράστηκαν το έπαθλο και αυτό είναι η μεγαλύτερή μου χαρά»,δήλωσε στην κάμερα η μητέρα των κοριτσιών, που την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου πρόκειται να τις συνοδεύσει στο Λονδίνο, όπου ξεκινά η φοίτησή τους σε ανώτατη σχολή χορού.

http://www.star.gr/index.php?ID=life_style&Rec_ID=61090

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου