Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ιωάννα «σαρώνει» στην Τουρκία


Κωνσταντίνα Γαρνέλη
Καριέρα α λα… τουρκικά κάνει η Ιωάννα Ντέντη. Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει περιορίσει τα πολλά… ντεφιλέ και τις επιδείξεις μόδας στην Ελλάδα, στη γείτονα, όμως… χίλιες και μία είναι οι μέρες και οι νύχτες που «αλωνίζει» στα catwalks.

Το νεαρό μοντέλο αμέσως μετά τη λήξη του «Next top model» (όπου κατέκτησε την τρίτη θέση) δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Πήρε το αγόρι που της έδωσε ως έπαθλο… η παραγωγή, έφτιαξε το βαλιτσάκι της και πήγε σε άλλα μοντελικά μονοπάτια.

Όπως είπε η ίδια στο ένθετο Piazza της εφημερίδας VETO:


«Μετά τη λήξη του παιχνιδιού έμεινα ένα μήνα στην Αθήνα, έκανα ένα εξώφυλλο στο Madame Figaro και κάποιες φωτογραφήσεις αλλά σκεφτήκαμε με τη μάνατζέρ μου να φύγουμε έξω που είναι καλύτερα τα πράγματα».

Το μόνο κακό βέβαια, στην όλη ιστορία είναι ότι αποχωρίζεται τόσο την οικογένειά της όσο φίλο της, Γιώργο Πετίνη, μοντέλο και personal trainer, για αρκετά μεγάλο διάστημα. Το ειδύλλιο, μάλιστα, αναπτύχθηκε μέσα στο «Next top model». «Τώρα ο Γιώργος είναι φαντάρος. Είναι δύσκολες οι σχέσεις εξ αποστάσεως αλλά καταλαβαίνει. Το Next top model μου έδωσε το καλύτερο έπαθλο. Το Γιώργο. Εκεί τον γνώρισα. Σε μια δοκιμασία είχαν φέρει κάποια αγόρια και όποια κέρδιζε θα έβγαινε για φαγητό με ένα από αυτά. Κέρδισα, βγήκαμε και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Αυτό ήταν».

Η Ιωάννα δηλώνει ότι είναι άνθρωπος που αγαπά δυνατά. Ωστόσο, επειδή είναι… εγκεφαλικός τύπος δεν θα θυσίαζε τα πάντα για τον έρωτα. «Αγαπάω και από μακριά. Δεν θα άφηνα μια καριέρα για τον έρωτα γιατί αν δεν είσαι ολοκληρωμένος άνθρωπος δεν είσαι ευτυχισμένος. Εχει σημασία να μοιράζεται η αγάπη και τα όνειρά σου. Τι να το κάνω αν δεν μπορώ να έχω αυτό που αγαπάω. Κάποια στιγμή ο έρωτας περνάει και λες που βρίσκομαι». Το σίγουρο είναι ότι το μοντέλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Και όσοι έχουν την εντύπωση ότι οι γείτονες είναι… ντεμοντέ απατώνται οικτρά. «Το διάστημα που είμαι στην Κωνσταντινούπολη έχω κάνει πασαρέλα, φωτογραφήσεις, εξώφυλλα σε καταλόγους, διαφήμιση για αναψυκτικό και βίντεο κλιπ. Είναι επαγγελματίες και με αντιμετωπίζουν πολύ καλά. Στην Τουρκία το μοντέλο δουλεύει κάθε μέρα. Εχουν πολλά κορίτσια από το εξωτερικό γιατί οι Τουρκάλες δύσκολα γίνονται μοντέλα. Υπάρχουν ορισμένες που είναι πολύ ωραίες αλλά γενικά οι διαστάσεις τους είναι διαφορετικές απ’ ότι των μοντέλων. Η διαφορά είναι ότι οι Τούρκοι γουστάρουν τις πιο γεμάτες ενώ εδώ όχι (γελάει)».

περισσότερα:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=174431&cid=11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου