Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010



Σήμερα συνεχίζουμε  την ανακοίνωση των υποψήφιων του συνδυασμού μας. Πρόκειται για πρόσωπα νέα και άφθαρτα που τα διακρίνει το ήθος και η εντιμότητα. Με το πρόγραμμα μας, τη μέχρι σήμερα ασυμβίβαστη πορεία μας και με τη στελέχωση του ψηφοδελτίου μας, δείχνουμε μια άλλη κατεύθυνση. Δείχνουμε το δρόμο της διαφάνειας, της ευθύνης και της αποτελεσματικότητας. Σε αυτή την προσπάθειά σας καλούμε να συστρατευτείτε μαζί μας.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ, σε Ταύρο και Μοσχάτο.
 Βασίλης Σπανάκης

Μαμμωνά Ερασμία του ΓερασίμουΓεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα και ζει στον Ταύρο. Αποφοίτησε το 1989 από το Γενικό Λύκειο Ταύρου. Είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Φραγκούλη και έχουν 2 κόρες. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε πολυεθνική εταιρία. Είναι έφορος στα γυναικεία και παιδικά τμήματα βόλεϊ του Αιόλου.

Χατζηχρήστος Ανδρέας του ΠαναγιώτηΓεννήθηκε το 1968 και είναι κάτοικος Ταύρου. Αποφοίτησε από τη σχολή Πολεμικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ), όπου υπηρέτησε επί 23 χρόνια στα υποβρύχια. Γέννημα-θρέμμα Ταυριώτης, πάντα είχε ενεργή δράση στα κοινά, ιδιαίτερα σε σχέση με τον αθλητισμό. Επί 15ετία υπηρετεί τον Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Όνειρό του είναι να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τα παιδιά της περιοχής μας, ώστε να έχουν ευκαιρίες να ζουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον.

Αβραμούσης Γεώργιος του ΚωνσταντίνουΓεννήθηκε το 1964 στην Αίγυπτο από Έλληνες γονείς , τον Κωνσταντίνο & την Ορέστεια. Από το 1966 κατοικεί μόνιμα στο Μοσχάτο, όπου και πέρασε τα σχολικά του χρόνια. Υπηρέτησε την 23μηνη θητεία του στο στρατό ξηράς. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, σε επιχείρηση διεθνών θαλάσσιων μεταφορών εμπορευμάτων (sales & marketing manager). Είναι παντρεμένος με την Φαίη Μώκου και έχουν μία κόρη και ένα γιο. Με αφορμή τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στα κοινά της περιοχής μας, αποφάσισε ν' ασχοληθεί ενεργά με έντονη διάθεση προσφοράς.     

Δερτιλή  Έλενα του ΧρήστουΓεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Μεγάλωσε και ζει στο Μοσχάτο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Καβάλας και του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης. Έχει εργαστεί στην Εμπορική τράπεζα του Μοσχάτου, κάνοντας την πρακτική της άσκηση, και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και στα πληροφοριακά συστήματα. Τώρα εργάζεται ως εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ασχολείται με το διάβασμα, το χορό και τη γυμναστική.

Ζορμπάς Αθανάσιος του ΚωνσταντίνουΓεννήθηκε το 1977 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Είναι απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Μοσχάτου. Έχει εργαστεί ως πωλητής στην εταιρεία Tasty Foods για 1 χρόνο, και στη συνέχεια για τέσσερα χρόνια στην επιχείρηση κατασκευής επίπλων του Δ. Κυριακόπουλου. Σήμερα είναι ως ελεύθερος επαγγελματίας (αυτοκινητιστής-ιδιοκτήτης TAXI). Είναι παντρεμένος με την Εύη Λεοντίτση και τον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τη γυμναστική και τον κινηματογράφο.

Μαρκάκη Λίζα του ΚωνσταντίνουΓεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Έχει σπουδάσει, δραστηριοποιείται και έχει διακριθεί στο χώρο της μόδας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ζει και εργάζεται στην πόλη μας όπου διατηρεί για πολλά χρόνια ιδιωτική επιχείρηση. Από μικρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά μέσω της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Μοσχάτου. Είναι μέλος της Εταιρίας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως και μέλος της Green Cross International. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με το διάβασμα, τον κινηματογράφο, το θέατρο και με εθελοντικές δραστηριότητες σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.

Πανοπούλου Βασιλική του ΕυάγγελουΓεννήθηκε στην Γερμανία και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι. Αισθητικής. Είναι επιχειρηματίας και έχει 2 παιδιά. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου