Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Επιστροφή αστέρων

Επιστροφή αστέρων

Θα συμμετάσχουν σε αγώνα παλαιμάχων για φιλανθρωπικό σκοπό

Σπουδαίοι άσοι του παρελθόντος θα πατήσουν ξανά το... χορτάρι του Καραϊσκάκη για να παίξουν με την ομάδα των All Stars του Ολυμπιακού στο φιλικό κατά της φτώχειας, όπως οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Αλέξης Αλεξανδρής.

Με την ομάδα των All Stars του Ολυμπιακού θα λάβουν μέρος στον αγώνα κατά της φτώχειας (που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ στις 14 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ των φίλων Ζιντάν, Ρονάλντο και της ομάδας των All Stars του Ολυμπιακού) μερικά από τα πιο μεγάλα αστέρια του πρόσφατου παρελθόντος της ομάδας, τα οποία κατέκτησαν πολλούς τίτλους και προσέφεραν μεγάλες χαρές στους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Γιώργος Αμανατίδης, Γιώργος Ανατολάκης, Αλέξης Αλεξανδρής και Ανδρέας Νινιάδης, είναι οι πρώτοι, που ήδη προετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή τους στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να θυμίσουν, με τις ενέργειές τους, σημαντικές στιγμές του παρελθόντος.

Ευχαριστήρια επιστολή

Στο μεταξύ ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας - Πακιστάν κ. Σαγέντ Μοχάμμαντ Τζαμίλ, έστειλε την Παρασκευή ευχαριστήρια επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την διοργάνωση του 8ου αγώνα κατά της φτώχειας. Σε αυτήν αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με την παρούσα επιστολή, εκ μέρους των 90.000 Πακιστανών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και εκ μέρους του λαού του Πακιστάν, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να σας ευχαριστήσουμε για την ποδοσφαιρική εκδήλωση που διοργανώνετε με τη συμμετοχή διεθνών ποδοσφαιριστών, ώστε να βοηθηθεί ο λαός του Πακιστάν που ακόμη και τώρα πλήττεται και βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση από τις πλημμύρες των περασμένων μηνών».


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου