Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Γ. Κιμούλης: «Δεν νομίζω ότι είμαι μόνο αγαπητός»

Ο Γιώργος Κιμούλης, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, μιλά σε συνέντευξη του για την τέχνη, το ταλέντο, τις οικονομικές συνθήκες, τους έλληνες πολιτικούς για τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά και για την τύχη που είχε να δουλέψει δίπλα σε«ιερά τέρατα»της τέχνης.

Έχοντας γνωρίσει και ζήσει από κοντά τον Δημήτρη Χορν, την Έλλη Λαμπέτη, το Μάνο Χατζιδάκι και πολλούς άλλους, θεωρεί εαυτόν «τυχερό» , αφού όπως λέει: «τους οφείλω αυτό που είμαι».

 Τι είναι όμως για τον Γιώργο Κιμούλη το ταλέντο; «Δύναμη και θέληση είναι. Αντοχή πάνω απ΄όλα, επειδή έχουμε την έπαρση να καταθέτουμε την ψυχή μας στη αγορά».  Όσο για το ποιος είναι ο ρόλος της ζωής του? « η ίδια μου η ζωή» απαντά αφοπλιστικά ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Μάλιστα, θεωρεί πως δεν «δεν είναι μόνο αγαπητός από το κοινό», καθώς όπως λέει «δεν είναι δυνατόν να σε  αγαπούν όλοι, ούτε να αρέσεις σε όλους. Όπως επίσης δεν μπορούν να εγκρίνουν όλοι τις πράξεις μας».Για τον Γιώργο Κιμούλη, αυτό που είναι σημαντικό είναι : « να είσαι συνεπής με την προσωπική σου νομοθεσία και τον προσωπικό σου πολιτισμό».

 Ο γνωστός ηθοποιός έχει την χείριστη άποψη για τους πολιτικούς καθώς όπως λέει «κατέστρεψαν την έννοια της πολιτικής», ενώ όσον αφορά στην οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει και την τέχνη αναφέρει: «ποτέ δεν πίστεψα ότι η ευμάρεια αποτελεί βασική προϋπόθεση της τέχνης».

 Πηγή: Nitro
http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου