Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Η Μπουλέ είναι υπεράνω…

Για τις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε τηλεοπτική κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε η Νάντια Μπουλέ, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «TiVo».

Παρόλο που το «Top Chef», το reality μαγειρικής που παρουσιάζει η Νάντια στον ANT1 έχει αλλάξει ημέρα προβολής και δεν συμπίπτει με το τηλεπαιχνίδι «Money Drop» του MEGA, παρουσιαστής του οποίου είναι ο Άρνι , πολύ είναι εκείνοι που ακόμα και τώρα πιστεύουν πως υπάρχει κόντρα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Τι απαντάει η ίδια;

«Τα δημοσιεύματα σε σχέση με την εκπομπή τα αντιμετωπίζω ψύχραιμα και αποστασιοποιημένα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είμαστε σε έναν χώρο που δέχεται μεγάλο σχολιασμό, είναι μέσα στα τηλεοπτικά πλαίσια, συμβαίνει σε όλους, συνεπώς κρατάω μια απόσταση, προκειμένου να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».

Σας φοβίζει ότι η επαγγελματική αντιζηλία σε μία σχέση;

«Δεν συγκρούομαι καθόλου επαγγελματικά, δεν φοβάμαι τίποτε από όλα αυτά».

Πιστεύετε ότι, αν το «Top Chef» είχε βγει νωρίτερα στον αέρα, θα είχε καλύτερη πορεία;


«Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Υπάρχουν πολλά υποθετικά σενάρια, μπορεί ναι, μπορεί και όχι».

Τα καταφέρνετε στην κουζίνα ή όχι;


«Νομίζω πως ναι, έχω μια αίσθηση για τη μαγειρική, χωρίς να έχω εξειδικευμένες γνώσεις. Επειδή όμως μου αρέσει η διαδικασία και θέλω να υπάρχει σπιτικό φαγητό στο σπίτι και θεωρώ ότι είναι σημαντικό κομμάτι της καλής διάθεσης, προσπαθώ να μαγειρεύω».
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου