Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Σούπερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στην κορυφή, η Αρσεναλ ακολουθεί με διπλό επί της Αστον Βίλα

Στην premier league...

  (Φωτογραφία:  Reuters)
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στην κορυφή της Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον διέλυσαν την Μπλάκμπερν με 7-1, με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και να πετυχαίνει πέντε γκολ.

Νέα γκέλα για την Μάντσεστερ Σίτι, που έμεινε στο 1-1 με την Στόουκ Σίτι, ενώ ίδιο αποτέλεσμα είχε και η αναμέτρηση της Φούλαμ με την Μπέρμιγχαμ. Μεγάλο διπλό για τη Γουέστ Μπρομ, 4-1 την Εβερτον, χωρίς νικητή αλλά με πολλά γκολ (2-2) το Μπόλτον-Μπλάκπουλ, νίκη με 3-1 επί της Γουίγκαν για την Γουέστ Χαμ, ενώ με 3-2 κέρδισε τη Σάντερλαντ η Γουλβς.

Στον 7ο ουρανό η Γιουνάιτεντ

Με τον Μπερμπάτοφ να είναι ασταμάτητος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 7-1 την Μπλάκμπερν και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, από όπου είχε πέσει λίγο νωρίτερα, μετά την νίκη της Αρσεναλ. Πλέον η ομάδα του Φέργκιουσον έχει 31 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Αρσεναλ και τρεις από την Τσέλσι, που έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο βούλγαρος άσος έκανε πάρτι στην αντίπαλη άμυνα και ήταν αυτός που έδειξε τον δρόμο για την μεγάλη νίκη των κόκκινων διαβόλων. Οι άγριες διαθέσεις του φάνηκαν με το καλησπέρα, καθώς στο 2ο μόλις λεπτό βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 23` ο Παρκ διπλασίασε τα τέρματα της Γιουνάιτεντ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπερμπάτοφ έκανε το 3-0. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν ούτε και μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Μπερμπάτοφ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0 στο 47` με τον Νάνι να κάνει πέντε τα τέρματα της ομάδας του στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο βούλγαρος άσος δεν σταμάτησε εκεί και με δύο ακόμα προσωπικά γκολ, διαμόρφωσε το 7-0. Η Μπλάκμπερν κατάφερε μόνο να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Σαμπά στο 83`.


http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1231069173

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου