Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Τενίστρια της χρονιάς η Κλάιστερς

Τενίστρια της χρονιάς η Κλάιστερς
Με πέντε τίτλους στο ενεργητικό της, μέσα στους οποίους και το US Open, η Κιμ Κλάιστερς ολοκλήρωσε ιδανικά τη σεζόν, λαμβάνοντας τον τίτλο της κορυφαίας τενίστριας για το 2010 από την WTA.
Η νεαρή Βελγίδα πρωταθλήτρια, που ψηφίστηκε ως η καλύτερη ανάμεσα στις συναδέλφους της για δεύτερη φορά στην καριέρα της μετά το 2005, πανηγύρισε για τρίτη φορά το Αμερικάνικο Όπεν, ενώ αναδείχθηκε νικήτρια στα τουρνουά του Μπρισμπέιν, του Σινσινάτι, του Μαϊάμι και της Ντόχας.

«Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να κερδίζω τον τίτλο της κορυφαίας για το 2010, ακριβώς ένα χρόνο μετά την επάνοδό μου στο άθλημα και ενώ δεν πίστευα ότι αυτό θα ερχόταν τόσο γρήγορα, είμαι πολύ ευτυχισμένη με τα νέα», σχολίασε η Κλάιστερς, η οποία ήδη κάνει τα σχέδιά της για τη νέα χρονιά και το Αυστραλιανό Όπεν.

Η συμπατριώτισσά της Ζιστίν Ενίν, που απουσίασε δύο χρόνια από το τένις κέρδισε τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας που επέστρεψε στους αγώνες και η Τσέχα Πέτρα Κβιτόβα το βραβείο της κορυφαίας νεοεμφανιζόμενης αθλήτριας για το 2010.

Κορυφαίες αθλήτριες για το διπλό αναδείχθηκαν οι Γκιζέλα Ντούλκο (Αργεντινή) και Φλάβια Πενέτα (Ιταλία). 
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου