Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ «ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ»
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ»

22 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ,
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ.

«Με “άρωμα γυναίκας” η νίκη στις 7 Νοεμβρίου!»

Η ώρα της τιμής -αλλά και της διασκέδασης, εν μέσω της προεκλογικής μάχης- ήταν για τις γυναίκες του νέου -διευρυμένου πλέον- δήμου, η ανοικτή εκδήλωση που παρέθεσε προς τιμήν τους ο συνδυασμός «ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΉ ΣΕ ΜΟΣΧΆΤΟ – ΤΑΎΡΟ» και ο επί κεφαλής του -ως υποψήφιος δήμαρχος- Β. Σπανάκης.
Όπως -μεταξύ άλλων- είπε μπροστά σε ένα κοινό 350 και πλέον γυναικών ο υποψήφιος δήμαρχος- Β. Σπανάκης στο καλωσόρισμά του, οι γυναίκες είναι η δύναμη της νίκης για την αλλαγή στον νέο δήμο Μοσχάτου-Ταύρου!

Επίσης, πριν παραδώσει την αναμνηστική πλακέτα στην τιμώμενη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης (volley) του Μοσχάτου, ο Β. Σπανάκης υπενθύμισε τις -υπέρ των γυναικών- θέσεις και τις προτεραιότητές του, που ο συνδυασμός του «ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΉ ΣΕ ΜΟΣΧΆΤΟ – ΤΑΎΡΟ» -ως η νέα διοίκηση του δήμου- θα υλοποιήσει άμεσα.


«Η ώρα της “τιμής” για τις γυναίκες!»

Μπροστά σε ένα -γεμάτο παλμό και πάθος- πλήθος 350 και πλέον γυναικών του νέου -διευρυμένου πλέον- δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, έγινε από τον Β. Σπανάκη η απονομή της αναμνηστικής πλακέτας στην τιμώμενη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης (volley) του Μοσχάτου, που παρέλαβε η αρχηγός της και υποψηφία δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΉ ΣΕ ΜΟΣΧΆΤΟ – ΤΑΎΡΟ» Άρτεμις Χαλβατζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου