Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Πιο κοινωνικό και γρήγορο το αναβαθμισμένο Yahoo Mail

H Yahoo παρουσίασε την Τετάρτη σε δοκιμαστική μορφή την αναβαθμισμένη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, η....
 οποία μεταξύ άλλων συνδέεται απευθείας με το Facebook και το Twitter, προβάλλει βίντεο του YouTube και γενικά λειτουργεί «δύο φορές πιο γρήγορα».

Η καλιφορνέζικη εταιρεία υποστηρίζει ότι η αναβάθμιση του Yahoo Mail είναι η σημαντικότερη από το 2005.

Η υπηρεσία email της Yahoo έχει σήμερα περίπου 273 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και είναι η δεύτερη δημοφιλέστερη μετά την αντίστοιχη υπηρεσία της Microsoft. Το Gmail της Google συνεχίζει να υστερεί αλλά βλέπει τους συνδρομητές του να αυξάνονται ταχύτατα.

Εκτός του είναι «εκπληκτικά γρήγορο», το νέο Yahoo Mail περιορίζει την ακαταστασία και «βάζει αυτό που είναι σημαντικό για εσάς στο κέντρο», δήλωσε η Κάκουλ Σριβαστάβα της Yahoo.

Για παράδειγμα, τα μηνύματα από αποστολείς που περιλαμβάνονται στο βιβλίο επαφών του χρήστη εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας των εισερχόμενων (μια ανάλογη υπηρεσία παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Gmail).

Ακόμα, η ανανεωμένη υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν αναρτήσεις του Facebook και του Twitter χωρίς να αφήνουν το γραμματοκιβώτιό τους.

Το ίδιο ισχύει για τις φωτογραφίες του Flickr και του Picasa και τα βίντεο του YouTube.

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει ακόμα καλύτερα φίλτρα για spam και εργαλεία αναζήτησης email.

H Yahoo προσπαθεί εναγωνίως να βελτιώσει τις υπηρεσίες της και να αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών της, καθώς αντιμετωπίζει εδώ και καιρό οικονομικά προβλήματα που εξοργίζουν τους επενδυτές.

Το Yahoo Mail παραμένει μεν εξαιρετικά δημοφιλές, είδε όμως τους χρήστες του να μειώνονται κατά 10% το Σεπτέμβριο σε σχέση με έναν χρόνο νωρίτερα. Μείωση κατά 3% εμφάνισε η αντίστοιχη υπηρεσία της Microsoft, ενώ το ίδιο διάστημα οι χρήστες του Gmail αυξήθηκαν κατά ένα εντυπωσιακό 21%.

in.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/yahoo-mail.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου