Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Εφερνε στο Βόλο ένα εκατ. λαθραία πακέτα τσιγάρων

Σημαντική επιτυχία του Λιμεναρχείου Βόλου, το οποίο αξιοποιώντας πληροφορία από υπηρεσία του ΥΕΝ εντόπισε φορτηγό πλοίο με 1.000.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

 
Συγκεκριμένα προχθές το μεσημέρι στη νήσο «Πιπέρι» Αλοννήσου, άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, με την συνδρομή σκάφους του Λιμεναρχείου Σκοπέλου, προέβησαν στον έλεγχο φορτηγού πλοίου σημαίας Τανζανίας, με πλήρωμα έξι Ρώσους ναυτικούς.

Ο Ρώσος καπετάνιος υποστήριξε ότι το πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Μυρσίνης στην Τουρκία και είχε λιμάνι - προορισμό στο Μαυροβούνιο, μεταφέροντας υλικά.

Στη συνέχεια ο ίδιος υποστήριξε ότι το πλοίο υπέστη βλάβη και θα κατευθυνόταν στα Νέα Μουδανιά για να επισκευαστεί και να φορτώσει κεραμικά.

Τελικά μετά τον έλεγχο των λιμενικών στο πλοίο βρέθηκαν 1.000.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα (20.000.000 τσιγάρα) αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Το πλοίο ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι του Βόλου, όπου από χθες το πρωί ξεκίνησαν οι ανακρίσεις από τη Λιμενική Αστυνομία, ενώ υπάλληλοί της συνεχίζουν την καταμέτρηση των λαθραίων τσιγάρων
---------------------------
Πηγή: taxydromos.gr

http://www.inout.gr/showthread.php?t=64462&goto=newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου