Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Εθνική: Πτήση για το όνειρο!


Η πτήση στο όνειρο ξεκίνησε για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου! Ύστερα από μια μικρή ανάσα ξεκούρασης στην πατρίδα, οι Έλληνες διεθνείς "πέταξαν" το βράδυ του Σαββάτου για τη Νότια Αφρική, εκεί δηλαδή όπου θ' αρχίσει... το πραγματκό ταξίδι!

Το τελικό, λοιπόν, και καθοριστικότερο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στη χώρα που θα φιλοξενήσει του Μουντιάλ , κάτι που είναι ευνόητο μια και οι παίκτες χρειάζονται κάποιο διάστημα προσαρμογής. Θυμίζουμε ότι η ελληνική ομάδα θα ξεκινήσει τις...
.

υποχρεώσεις της το άλλο Σάββατο, 12 Ιουνίου (14.30 ώρα Ελλάδας) με αντίπαλο τη Ν. Κορέα.

Το μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ότο Ρεχάγκελ είναι ο τραυματισμός του Μόρα, ο οποίος δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην πρεμιέρα.

Η 23άδα της εθνικής:


Τερματοφύλακες: Μιχάλης Σηφάκης (Άρης), Αλέξης Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Κώστας Χαλκιάς (ΠΑΟΚ).

Αμυντικοί: Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Βαγγέλης Μόρας (Μπολόνια), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Τζένοα), Σωτήρης Κυργιάκος (Λίβερπουλ), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Στέλιος Μαλεζάς (ΠΑΟΚ).

Μέσοι: Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Τζιόλης (Σιένα), Άγγελος Χαριστέας (Νυρεμβέργη), Χρήστος Πατσατζόγλου (Ομόνοια), Σάκης Πρίττας (Άρης).

Επιθετικοί: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός), Παντελής Καπετάνος (Στεάουα Βουκουρεστίου), Φάνης Γκέκας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ).

θεμα online

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/06/blog-post_8040.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου