Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

35 Πολιτιστικά Κέντρα του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα ανέλαβαν δράση για το περιβάλλον


Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, εργαζόμενοι του ΟΤΕ με τις οικογένειές τους, καθώς και πολίτες, ανέλαβαν δράση για το περιβάλλον, συμμετέχοντας σε κατά τόπους ενέργειες που πραγματοποίησαν Πολιτιστικά Κέντρα του ΟΤΕ σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.


Από τη Ρόδο μέχρι την Καστοριά και από τις Σέρρες μέχρι τη Τρίπολη, 35 Πολιτιστικά Κέντρα του ΟΤΕ, με τη συνεργασία της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ και την αθρόα συμμετοχή του κόσμου, έκαναν πράξη το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον, πραγματοποιώντας δεντροφυτεύσεις, καθαρισμούς ακτών, λιμνών, δασών κ.α., καθώς και αποκομιδή και διαλογή απορριμμάτων σε ανακυκλώσιμα και μη.


«Υιοθετώντας» το περιβάλλον, ένα βασικό άξονα του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας του ΟΤΕ, τα Πολιτιστικά Κέντρα του ΟΤΕ υλοποίησαν δράσεις προσαρμοσμένες στις τοπικές ανάγκες και συνθήκες, μεταφράζοντας τη στρατηγική δέσμευση της εταιρείας και την περιβαλλοντική συνείδηση σε καθημερινή πρακτική.


Ταυτόχρονα, με τις δράσεις αυτές συμβάλλουν στην καλλιέργεια της εθελοντικής προσφοράς και στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών, αποδεικνύοντας πώς κάθε μικρή κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά για το περιβάλλον.

http://allisbusiness.blogspot.com/2010/06/35.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου