Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Nέος προπονητής στην ανδρική ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου ο Παναγιώτης Κακαλιάς

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου : 

''Μετά την παραίτηση του Χριστόδουλου Κουτσούμπα η διοίκηση του Συλλόγου ανακοινώνει ότι στο πάγκο της ανδρικής ομάδας θα κάθεται ο Παναγιώτης Κακαλιάς.



 Ο coach Κακαλιάς έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με το Σύλλογο, τη σεζόν 2004-05 σαν προπονητής στην ανδρική ομάδα στην Β' Κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ. Ο Γιάννης Παπαναστασίου  θα παραμείνει στο πόστο του βοηθού προπονητή. ''



Ο Παναγιώτης Κακαλιάς είναι 45 ετών και καθηγητής Φυσικής Αγωγήςδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στομπάσκετ). Ως μπασκετμπολίστας έπαιξε στον Άρη Πετρούπολης, που ήτανκαι η πρώτη ομάδα της προπονητικής του καριέρας. Την ανέλαβε σεηλικία μόλις 28 ετών και την ανέβασε διαδοχικά από τη Γ’ στη Β’ καιέπειτα στην Α’ κατηγορία της ΕΣΚΑ.
Θήτευσε δύο φορές στην Α1 ως ασίσταντ, πρώτα του ΑργύρηΠεδουλάκη στο Περιστέρι (2000-2004) και για ένα μικρό διάστημα τουΓιώργου Ζευγώλη στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (2004-’05). Ως πρώτοςπροπονητής έχει να επιδείξει έργο στις κατηγορίες της ΕΣΚΑ (Άρηςκαι Ίρις Πετρούπολης, Νέοι Παλατιανής, Άμιλλα Περιστερίου), σετμήματα υποδομής (παίδες Άρη Πετρούπολης 1η θέση στην Αττική και 2ηστην Ελλάδα, έφηβοι Πανιωνίου) αλλά και σε γυναικείες ομάδες, καθώςκαι στα κλιμάκια της ΕΣΚΑ.
Το 2000 στάλθηκε με υποτροφία του ΣΕΠΚ στις ΗΠΑ για επιμόρφωσηστο τεχνικό τιμ της τότε πρωταθλήτριας του NCAA ομάδας τουConnecticut με προπονητή τον Jim Calhoun.



http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2011/09/n.html
http://sports.pathfinder.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου