Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Δήμητρα Αιγινίτη: Χαλαρωτικές διακοπές στη Γαύδο


Στην ηρεμία και στην απόλυτη χαλάρωση στόχευσε φέτος το καλοκαίρι η Δήμητρα Αιγινίτη, γι’ αυτό και ο φετινός προορισμός της των διακοπών της ήταν ένα απομακρυσμένο μέρος της Ελλάδας, που ήθελε εδώ και χρόνια να επισκεφθεί. «Τα τελευταία καλοκαίρια ήθελα πάρα πολύ να επισκεφθώ τη Γαύδο, αλλά ποτέ δεν είχε τύχει μέχρι σήμερα να τα καταφέρω, θεωρώ ότι είναι ο απόλυτος επίγειος παράδεισος. Ευχαρίστως πηγαίνω ξανά και το επόμενο καλοκαίρι» εξηγεί ενθουσιασμένη η Δήμητρα Αιγινίτη.

Ύστερα από ολιγόωρη παραμονή στα Χανιά, η Δήμητρα μαζί με τις φίλες της έφτασε στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας. Μαγεμένη από τον προορισμό που επέλεξε, μόλις πάτησε το πόδι της στο νησί σχολίασε στο Twitter της: «Γαύδος: επίγειος παράδεισος, το απόλυτο ζεν».

Η 32χρονη παρουσιάστρια είναι οπαδός των εναλλακτικών διακοπών. Γι’ αυτό και με τις φίλες της προτίμησε το ελεύθερο κάμπινγκ, όπως σκόπευαν εξαρχής, αντί να επιλέξουν για τη διαμονή τους ενοικιαζόμενα δωμάτια. Η βάση τους ήταν η παραλία Αϊ Γιάννης και καθημερινά επισκέπτονταν διαφορετικές παραλίες του νησιού, ανάμεσα τους την Τρυπητή, τον Κόρφο και το Ποτάμι.



!Πηγή: ΟΚ
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=384580&cid=11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου