Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

«Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Η αποστολή της Ελλάδας, που αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας επέστρεψε μετά από τρεις εβδομάδας έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Προολυμπιακό τουρνουά. Ο Ηλίας Ζούρος παρέμεινε στη Λιθουανία για να ξεκινήσει την προετοιμασία με την Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ ο Μάικ Μπράμος και ο Νίκος Ζήσης πήγαν απευθείας σε Ισπανία και Ιταλία αντίστοιχα για να ενσωματωθούν στις ομάδες τους, ενώ ο Κώστας Κουφός «πέταξε» με προορισμό την Αμερική.

Ο αρχηγός, Αντώνης Φώτσης, δήλωσε από το «Ελ. Βενιζέλος»: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πετύχαμε το στόχο μας, παρά τις αντιξοότητες. Πάντα θα υπάρχουν απουσίες, αυτό δεν σημαίνει τίποτα για μας. Εμείς τα δώσαμε όλα. Υπήρχαν στην ομάδα έξι νέα παιδιά, που ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες και πλέον, αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες».


Από τη μεριά του ο Δημήτρης Μαυροειδής υπογράμμισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί αυτή ήταν μία πολύ καλή χρονιά και για την ομάδα μου, την Μπιλμπάο και για την Εθνική. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά. Το μόνο κακό στο Ευρωμπάσκετ ήταν η ήττα από τη Γαλλία γιατί μας κόστισαν κάποια λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο. Εμείς κοιτάμε το καλό της ομάδας, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε, είτε για 40, είτε για ένα λεπτό, γιατί είμαστε μια γροθιά».


Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης 
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=382629&cid=10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου