Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτο, αλλά αληθινό Ο ληστής ήταν υποψήφιος… Ειδικός Φρουρός!

Μανώλης Βάιας
Απίστευτο  κι όμως πέρα για πέρα… ελληνικό: λίγο έλειψε η πολιτεία να  εμπιστευθεί την προστασία και  την ασφάλεια των πολιτών σε  έναν νεαρό… ληστή! 
Πρόκειται  για έναν νεαρό κακοποιό που  είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες στις Σέρρες, ο οποίος είχε υποβάλει αίτηση να προσληφθεί ως… Ειδικός Φρουρός!

Οι αστυνομικοί  της Ασφάλειας Σερρών είχαν  συλλάβει στις 23 Αυγούστου τον  23χρονο, όταν διαπιστώθηκε ότι,  μαζί με δυο νεαρούς συνεργούς  του που δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση η οποία είχε διαπράξει από τις αρχές Ιουλίου έξη ληστείες τραπεζών και τρεις κλοπές σε πρατήρια υγρών καυσίμων στις Σέρρες, την Δράμα και την Καβάλα.

Το εκπληκτικό  είναι ότι ο νεαρός κακοποιός  είχε αποφασίσει να…. σταδιοδρομήσει στην Ελληνική Αστυνομία και είχε υποβάλει τα χαρτιά του στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, ώστε να προσληφθεί ως Ειδικός Φρουρός. Μάλιστα, αν δεν είχε «λερώσει’ το ποινικό του μητρώο, θα είχε πολλές πιθανότητες να πετύχει τον σκοπό του αφού είχε υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις και αυτό θα του προέθετε επιπλέον μόρια! Η σύλληψή του, όμως, απέτρεψε την ΕΛ.ΑΣ. να βάλει «τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα»! 



http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=144740

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου