Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Αντίθετη η ΓΣΕΕ Κινητοποιήσεις κατά της εργασιακής εφεδρείας... Από το Συντονιστικό των Σωματείων Οργανισμών και Φορέων του Δημοσίου

Την αντίθεσή τους στα κυβερνητικά μέτρα για κατάργηση ή συρρίκνωση δημόσιων οργανισμών και για την εργασιακή εφεδρεία, εξέφρασαν τόσο η ΓΣΕΕ όσο και το Συντονιστικό Ομοσπονδιών και Σωματείων Κοινωφελών Οργανισμών και φορέων του Δημοσίου, που μάλιστα κάλεσε σε κινητοποιήσεις

"Η κυβέρνηση, αντί να λαμβάνει μέτρα, που "ανοίγουν" παράθυρο για απολύσεις, θα έπρεπε να προχωρήσει στην ανασυγκρότηση υπηρεσιών και οργανισμών, με στόχο την παραγωγική αξιοποίηση όλων των εργαζομένων των οργανισμών και φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα", αναφέρει χαρακτηριστικά η ΓΣΕΕ.
Κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης αποφάσισε το Συντονιστικό των Ομοσπονδιών ΠΟΣΠΕΡΤ - ΕΙΝ και των Σωματείων ΟΣΚ - ΙΓΜΕ - ΟΔΔΥ - ΕΟΜΜΕΧ ΟΠΕΓΕΠ - ΕΘΙΑΓΕ - ΕΛΟΓΑΚ - ΔΗΜΗΤΡΑ.

Το Συντονιστικό Ομοσπονδιών και Σωματείων Κοινωφελών Οργανισμών και φορέων του Δημοσίου καλεί τους εργαζόμενους όλων των φορέων του Δημοσίου να συμμετάσχουν στην αυριανή κινητοποίηση στις 1 μ.μ. στο υπουργείο Οικονομίας, καθώς και στην επόμενη σύσκεψη του Συντονιστικού την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 1 μ.μ., στον ΟΣΚ.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=309363

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου