Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Αρης Κρεμμύδας και η δημοτική παράταξη «Πολίτες Μπροστά» με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχονται σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του δήμου μας κάθε επιτυχία στα μαθήματα τους και στους γονείς τους  καλό κουράγιο για τις «δυσκολίες» της δωρεάν παιδείας της χώρας μας.
  Επίσης στους δασκάλους και καθηγητές των σχολείων μας εύχεται να έχουν την δύναμη και την αντοχή, σε δύσκολες και γι αυτούς συγκυρίες, να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερα το έργο τους.

  Φέτος η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει αυξημένη με μια ακόμη δυσκολία, αυτή της έλλειψης των σχολικών βιβλίων. Τα λάθη και η ολιγωρία του υπουργείου παιδείας φέρνουν τα παιδιά των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων όλης της Ελλάδας σε μια κατάσταση πρωτόγνωρη για αυτά. Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να προσπαθούν να γκρεμίσουν το οικοδόμημα της παιδείας είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο.

  Παρ όλα αυτά οι «Πολίτες Μπροστά» επιμένουν ότι το χαμόγελο από τα παιδιά και από τους γονείς δεν πρέπει να χαθεί και ότι, με την προσπάθεια όλων μας, θα φανούν και οι καλύτερες μέρες στην Ελληνική Παιδεία.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΧΑΡΑ
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ.
 
http://moschatotavrosmazi.blogspot.com/2011/09/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου