Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ξετρελαμένοι με τη Ρομάνια

Στον Παναθηναϊκό κινούνται για την απόκτηση της Κολομβιανής Ρομάνια, την ώρα που θεωρείται σίγουρη η απόκτηση της Μανωλίνας Κωνσταντίνου. Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τρίτη προσθήκη ακραίας.Η 21χρονη διαγώνια της Εθνικής Κολομβίας (1.81μ) Γιουράνι Ρομάνια Περέα (φωτό), έχει «κλέψει» καρδιές στον Παναθηναϊκό, τόσο για τα αγωνιστικά προσόντα της όσο και για τα κάλλη της. Έτσι λοιπόν, βρίσκεται ένα βήμα από τη συμφωνία με τους «πράσινους» και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να προβάρει επίσημα το Τριφύλλι στο στήθος.
Η ομάδα της Γιουράνι έχει ήδη δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις στο Λουτράκι, με συγκομιδή μία νίκη 3-1 με την ΑΕΚ και μία ήττα 3-0 από τον Ηρακλή Κηφισιάς, ενώ το τελευταίο ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο πάλι με την ΑΕΚ, κατά πάσα πιθανότατα στην Ν. Φιλαδέλφεια.
Τέλος, δεδομένη θεωρείται η απόκτηση της 18χρονης Κύπριας Μανωλίνα Κωνσταντίνου από τον Παναθηναϊκό, που προορίζεται για βασική ακραία. Πλέον, μένει σίγουρα η απόκτηση μίας ακόμη ξένης που θα είναι ακραία, και αναλόγως ίσως οι «πράσινοι» να κινηθούν και για τρίτη. 
http://www.gazzetta.gr/article/item/222461-xetrelamenoi-me-te-romania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου