Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

Ας μη γελιόμαστε, το δίλημμα, Ισπανία ή Γαλλία, δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για την Εθνική μας.


Για να είμαστε πιο ακριβείς, μιλάμε για τις δύο καλύτερες ομάδες του Ευρωμπάσκετ, με βάση τις εμφανίσεις τους στα μέχρι τώρα παιχνίδια.
Το κεφάλαιο Ισπανία είναι... πολυδιαβασμένο και καθόλου ευχάριστο για την Εθνική μας. Τα τελευταία χρόνια δεν νικήσαμε τους φούριας ρόχας, ούτε όταν ήμασταν στα καλύτερά μας. Θα προκαλούσε μεγάλη έκπληξη να το κάνουμε φέτος, που έχουμε εμφανείς αδυναμίες.
Από την άλλη πλευρά, έχουμε τους γάλλους, τους οποίους, ναι μεν, τους έχουμε πάρει στο... ψιλό από το Ευρωμπάσκετ του 2005 στο Βελιγράδι, αλλά φέτος οι τρικολόρ δεν μοιάζουν να αστειεύονται.
Αήττητοι έως τώρα στο τουρνουά μοιάζουν πιο έτοιμοι από ποτέ για μετάλλιο. Συνεπώς, δεν γίνεται να διαλέξει κανείς αντίπαλο. Αν θέλουν, ας μας διαλέξουν αυτοί. Ισως να ισχύσει και ο νόμος που λέει πως όποια ομάδα διαλέγει αντίπαλο την πατάει στο τέλος και να πάρουμε καμία τρελή πρόκριση για την τετράδα!
Αλλά και να μη βγει αληθινό αυτό το απίθανο σενάριο, δεν υπάρχει λόγος για απαισιοδοξία. Ο στόχος από την πρώτη μέρα του Ευρωμπάσκετ μέχρι σήμερα ήταν ένας και δεν είναι άλλος από την εξάδα και την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά.
Γι` αυτό το στόχο έχουμε δύο ευκαιρίες και σε αυτόν πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=50&aid=104946&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+sportline+%28Sport.gr+-+Breaking+News%29&utm_content=FaceBook#ixzz1XaLDvXGN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου