Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Το πρώτο διαγωνιστικό μέρος του Crimea Music Fest τελείωσε. H εμφάνιση της Αντιγόνης Ψυχράμη!

Χτες βράδυ λίγα λεπτά με τις δέκα στη σκηνή του διεθνούς φεστιβάλ ερμηνευτών, Crimea Music Fest, που λαμβάνει χώρα στη Γιάλτα της Ουκρανίας από τις 6 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, ανέβηκε η Αντιγόνη Ψυχράμη. 


Η ελληνίδα εκπρόσωπος ερμήνευσε το «Δυνατά Δυνατά», στο πρώτο διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς και οι 18 διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι από τη χώρα τους, πράγμα το οποίο έκαναν με επιτυχία γεμίζοντας τη σκηνή με το ταλέντο τους. Πιο συγκεκριμένα, η Αντιγόνη εμφανίστηκε με ένα κατάλευκο φόρεμα του οίκου Celebrity Skin και το εν γένει look της παρέπεμπε σε ελληνίδα θεά της αρχαιότητας. Οι χορευτές που την πλαισίωναν ντυμένοι επίσης στα λευκά, χόρεψαν στη γέφυρα του κομματιού μαζί της τονίζοντας το ελληνικό στοιχείο της παρουσίασης.

Παρά το έκδηλο άγχος της Αντιγόνης, η εμφάνισή της πήγε πολύ καλά και η ίδια απέσπασε άφθονο χειροκρότημα από το κοινό. Η δεύτερη μάχη της είναι προγραμματισμένη για αύριο το βράδυ! Θα ερμηνεύσει ένα international hit το «Total Eclipse of the Heart». Της ευχόμαστε εγκάρδια Καλή επιτυχία!



http://tralala.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου