Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Χρυσές διακρίσεις για τους Έλληνες Πυροσβέστες

Με δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο στο στήθος επιστρέφει την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα η αποστολή των Ελλήνων Πυροσβεστών από το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIREPOLICE που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη από τις 26 Αυγούστου έως και τις 05 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικότερα, ένα χρυσό μετάλλιο αποκόμισε η ομάδα Μπάσκετ των Πυροσβεστών νικώντας στον τελικό την αστυνομία του Quebec με 46-27 κατακτώντας έτσι αήττητη την πρώτη θέση στο 5Χ5, ενώ ένα χρυσό στα 100 μετρά με εμπόδια και ένα χάλκινο στα 400 μέτρα κέρδισε η Θεοδοσία Νακοπούλου.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι αποτελούν μέλη της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδας η οποία είχε και την ευθύνη οργάνωσης της ελληνικής αποστολής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών – Πυροσβεστών έλαβαν μέρος 15.000 αστυνομικοί και πυροσβέστες, εκπροσωπώντας πάνω από 70 χώρες, διαγωνιζόμενοι σε 69 αθλήματα.

Η διοργάνωση είχε τεράστια προβολή καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη θλιβερή επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους πολίτες της Ν. Υόρκης και μια μεγάλη ευκαιρία για αθλητές και συνοδούς άλλων χωρών να αποθέσουν φόρο τιμής στους αδικοχαμένους συναδέλφους τους.


Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου