Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Εγκώμια Χουντουμάδη για τις παίκτριες του ΠΑΟ


Στο πάθος και την αποφασιστικότητα, που επέδειξαν οι παίκτριες του Παναθηναϊκού καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, απέδωσε την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 βόλεϊ γυναικών ο Σπύρος Χουντουμάδης.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport fm», μετά το τέλος του νικηφόρου (3-0 σετ) αγώνα επί του Ολυμπιακού είπε συγκεκριμένα: «Δεν είναι τυχαίο που πήραμε το πρωτάθλημα. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Έχουμε την στήριξη από τον κόσμο και την διοίκηση. Αλλά, πάνω από όλα σημασία έχει πως τα κορίτσια έδειξαν πως έχουν μέταλλο και ψυχή».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που προέκυψαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά με αρκετούς τραυματισμούς αλλά και οικονομικά προβλήματα. Υπήρχε αλλαγή διοίκησης , αλλά η νέα διοίκηση μας βοήθησε αρκετά. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να πάρουμε για μία ακόμα φορά το πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για το αν υπήρχε άγχος όταν άφηνε τον Ηρακλή Κηφισιάς για τον Παναθηναϊκό είπε: «Η απόφασή μου σίγουρα έγινε μετά από αρκετή σκέψ η. Στον Ηρακλή Κηφισιάς αισθάνθηκα ότι είχα αποκομίσει στοιχεία που θα με βοηθούσαν στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως στον Παναθηναϊκό έχουμε θέσει τόσο ψηλά τον πήχη, που υπήρχε άγχος και πίεση, γεγονός που είναι αναπόφευκτο όταν βρίσκεσαι ήδη εκεί. Το άγχος είναι πιο μεγάλο από το να προσπαθήσεις να ανέβεις εκεί».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το αν φοβήθηκε μήπως κάτι στραβώσει στον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι: «Το βόλεϊ είναι το απόλυτα ομαδικό άθλημα. Οι παίκτριες πρέπει να παίζουν συνέχεια μαζί για να συνηθίσουν τον τρόπο παιχνιδιού και με τα προβλήματα που είχαμε στην μέση της σεζόν από τους τραυματισμούς σε συνδυασμό με το παιχνίδι που χάσαμε στο Μετς μας φόβισε είναι η αλήθεια. Εξάλλου, νομίζω ότι εμείς βάλαμε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του πρωταθλήματος κι εμείς τον βγάλαμε».

Καταλήγοντας μίλησε για την υποδοχή των οπαδών του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο: «Ήταν εκπληκτική η υποδοχή των φίλων του Παναθηναϊκού, που έδειξαν ότι αγαπάνε αυτήν την ομάδα».



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου