Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Προχωρά χωρίς άγχος για νέες επιτυχίες ο Βαλβέρδε


Ευχάριστη εξέλιξη για τους ερυθρόλευκους

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να κοουτσάρει τον Ολυμπιακό. Η σχεδόν δίωρη συζήτηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είχε θετική κατάληξη, με τον Βάσκο να λέει το «ναι». 

Mε την πρώτη ματιά η εξέλιξη αυτή μόνο θετική είναι. Όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον ίδιο τον προπονητή. Σίγουρα, κανείς δεν χάνεται και ειδικά μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν εξαρτάται από κανέναν και τίποτα. Αναμφίβολα όμως με την κίνηση αυτή εξασφαλίζει για εύλογο χρονικό διάστημα την ηρεμία του. 

Ο Βαλβέρδε, τη τωρινή στιγμή, είναι η ιδανική στιγμή για τους «ερυθρόλευκους». Ξέρει πολύ καλά την ομάδα, γνωρίζει, απ' έξω κι' ανακατωτά πλέον, το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα ήταν κρίμα να άφηνε τη δουλειά του στη μέση, ξανά. Ο Βάσκος θα συνεχίσει το έργο του, με περισσότερο χρόνο και ηρεμία αυτή τη φορά. 

Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και έχει δημιουργήσει μια ομάδα που δείχνει ότι μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο. Υπάρχει, φυσικά, και το μεγάλο στοίχημα, που «ακούει» στη λέξη Ευρώπη. Για τον Βαλβέρδε αυτή η πρόκληση έχει λιγότερα εμπόδια, απ' ότι σε έναν ξένο τεχνικό που θα ερχόταν στο λιμάνι και θα έπρεπε μέσα σε λίγους μήνες να μάθει τη νέα του ομάδα.

Η επιλογή της παραμονής στον Ολυμπιακό είναι ότι καλύτερο και για τον Βάσκο. Εδώ έχει έναν κόσμο που τον αγαπάει, μια διοίκηση που τον στηρίζει και ένα περιβάλλον που γνωρίζει. 
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου