Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

«Μαραθώνιος Αγάπης» από τον ΠΣΑΠ


Αρχίζει τη Μεγάλη Δευτέρα στην Έδεσσα ο «Μαραθώνιος Αγάπης» που οργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με μια σειρά αγώνων βετεράνων-μελών του, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εκτός από την πρωτεύουσα της Πέλλας, επιθυμία να διεξαχθούν αγώνες στην πόλη τους έχουν εκφράσει οι Δήμοι Αγίου Κωνσταντίνου, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ηρακλείου, Καρδίτσας, Περιστερίου, Σερρών και ακολουθούν και άλλοι.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα του ΠΣΑΠ, η οποία αποτελείται από σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έλαμψαν στα γήπεδα, πρόσφεραν πολλά και αγαπήθηκαν από το κοινό, φίλαθλο και μη, θα δώσει μέσα στην επόμενη διετία σειρά αγώνων σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να δημιουργηθούν έσοδα που θα χρησιμοποιηθούν για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια, όπως επίσης και για συναδέλφους μας, οι οποίοι πρέπει να μας έχουν δίπλα τους, με όλες τις δυνάμεις μας, μικρές ή μεγάλες.

Ανταποκρινόμαστε οργανωμένα και μεθοδικά στα δεκάδες αιτήματα από όλη την Ελλάδα για φιλικά παιχνίδια, βάζουμε το περίγραμμα της δραστηριότητας της ομάδας μας και υλοποιούμε ένα πλάνο που είναι πράγματι φιλόδοξο, αλλά και ιδιαίτερα σημαντικό. Πιστεύουμε ότι ο ΠΣΑΠ θα προσφέρει ουσιαστικό έργο μέσα από αυτό τον "Μαραθώνιο Αγάπης", που θα απλωθεί σε όλη την Ελλάδα, σε μία συνέχεια του σπουδαίου και ιδιαίτερα, έχουμε την αίσθηση, αξιέπαινου έργου το οποίο συντελείται εδώ και 35 χρόνια από την ομάδα του Συνδέσμου μας. Ο ΠΣΑΠ είναι έτοιμος να προσφέρει και πάντα αυτό θα προσπαθεί να κάνει. Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για την πρόσκληση ενδιαφέροντος από τον ΠΣΑΠ μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια».

Στην Έδεσσα θα αγωνισθούν, μεταξύ άλλων, οι Σαργκάνης, Ατματσίδης, Γεωργάτος, Καψής, Μανωλάς, Ζαγοράκης, Λαγωνίδης, Κούης, Καραϊσαρίδης, Γκουλής, Αλεξανδρίδης, Φρατζέσκος, Β. Μπορμπόκης, Στ. Μπορμπόκης, Τζόρτζεβιτς, Σαραβάκος. Προπονητής είναι ο παλιός άσος του Αιγάλεω Ζαχαρίας Λυκουρίνος.



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου