Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Το 7ο, οι... sexy κι όποιος αντέξει!



Ξανθή Μυλωνά, Ελευθερία Χατζηνίκου και Μαρία Χατζηνικολάου, μιλούν και ποζάρουν στο gazzetta.gr για το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού και δηλώνουν έτοιμες για ακόμα περισσότερους τίτλους.
Οι αμερικάνοι το έλεγαν χρόνια και στην Ελλάδα μόλις το ανέφερε ο Γιάννης Ιωαννίδης έγινε αμέσως σλόγκαν. Αναφερόμαστε στην περιβόητη έκφραση «η καρδιά του πρωταθλητή», η οποία ταιριάζει απόλυτα στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινες» έχουν κάνει τους πάντες να ασχολούνται όχι μόνο μαζί τους, αλλά και συνολικά το άθλημα, κατακτώντας τα πάντα τα τελευταία επτά χρόνια. Στο διάστημα αυτό έχουν 7 πρωταθλήματα (συνολικά 24) και πέντε κύπελλα και δείχνουν πως πραγματικά δεν υπάρχει αντίπαλος που μπορεί να τις κοιτάξει στα μάτια…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η κούπα πήγε στα γνωστά χέρια και μετά την κατάκτησή της, ήρθε η ώρα για ξεκούραση, καθώς αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, ήδη έχουν αρχίσει τα όνειρα για ακόμα μεγαλύτερα κατορθώματα. Ακόμα μεγαλύτερα και από τα 15 συνολικά πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει οι Ξανθή Μυλωνά (7), Ελευθερία Χατζηνίκου (4) και Μαρία Χατζηνικολάου (4).

 Η… Aγία Τριάδα του «τριφυλλιού» μίλησε στο gazzetta.gr για το παρών, το παρελθόν, αλλά και το μέλλον. Υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερες χαρές και τόνισε για ακόμα μία φορά πως αυτή η ομάδα έχει την καρδιά και την ψυχή του πρωταθλητή και πως για να την ρίξει κάποιος από την κορυφή θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ.

Και τώρα ξεκούραση

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό, ήταν δύσκολη λόγω και των προβλημάτων και μετά την υπερένταση και τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από χαλάρωση και καφεδάκι με θέα την Αθήνα και συντροφιά την κούπα. Το ραντεβού δόθηκε στο roof garden του ξενοδοχείου ZAFOLIA όπου με… πιάτο την πρωτεύουσα τα κορίτσια του «τριφυλλιού» είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, αλλά και να μιλήσουν για έναν ακόμα τίτλο.



περισσότερα http://www.gazzetta.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου