Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Κυκλοφορεί κι οπλοφορεί ο Βανζίρου!

Κυκλοφορεί κι οπλοφορεί ο Βανζίρου!
Από Κατερίνα Παλαιάκη |
Δεν πρόλαβε να μπει καλά καλά η νέα χρονιά και ο Σάμι Βανζίρου αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο, καθώς κατηγορείται από τη σύζυγό του Τιέσα Νιέρι για απόπειρα δολοφονίας!


Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στον Μαραθώνιο του Πεκίνου αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα της συζύγου και της οικιακής βοηθού στις αστυνομικές Αρχές, απείλησε να σκοτώσει τις δύο γυναίκες με όπλο.

Όλα έγιναν με αφορμή ενός καβγά που είχαν το περασμένο βράδυ ο 24χρονος πρωταθλητής με τη γυναίκα του, όταν εκείνος εμφανίστηκε ξαφνικά την επομένη με πιστόλι και μεθυσμένος εξαπολύοντας απειλές, ενώ κατάφερε χτυπήματα στη βοηθό που εργάζεται στο σπίτι του, χτυπώντας τη στο πρόσωπο με το όπλο.

Ο νικητής του Μαραθωνίου του Λονδίνου το 2009 συνελήφθη από την αστυνομία, πέρασε τη νύχτα στη φυλακή, ενώ αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση 4.000 δολαρίων. Κατά την απολογία του στο δικαστήριο αρνήθηκε κάθε κατηγορία, η υπόθεση όμως δεν έχει «κλείσει».

Στις 9 Ιανουαρίου θα παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου στην πόλη Νιαχουρούρου στην Κένυα για να καταθέσει, ενώ η δίκη αναμένεται να διεξαχθεί στα μέσα Μαρτίου.

Ο Βανζίρου ήταν ο πρώτος Κενυάτης που χάρισε το χρυσό μετάλλιο στη χώρα του σε Μαραθώνιο Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ σε ηλικία 21 ετών έγινε παράλληλα ο νεότερος χρυσός Ολυμπιονίκης μετά το 1932.



http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου