Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ιμπαγάσα: «Αβαντάζ για την κούπα...»


Πλεονέκτημα στην μάχη του πρωταθλήματος έχει ο Ολυμπιακόςσύμφωνα με τον Άριελ Ιμπαγάσα, ενώ τόνισε ότι στο ματς με την Κέρκυρα οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δείξουν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο για τη νίκη.

Καλύτεροι απ' ότι με τον Ηρακλή πρέπει να εμφανιστούν στο παιχνίδι με την Κέρκυρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον άσο των Πειραιωτών, Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του έχει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα:

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Πρέπει να κερδίσουμε την Κέρκυρα και να προχωρήσουμε παρακάτω. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από ότι στο ματς με τον Ηρακλή. Ξέρουμε τι μας περιμένει, όμως επιστρέφουν και κάποιοι παίκτες που δεν ήταν στη διάθεση του προπονητή μας και έτσι θα έχει περισσότερες επιλογές για να κατεβάσει την ιδανική ενδεκάδα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαστε στην πρώτη θέση όμως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Απομένουν αρκετές αγωνιστικές. Είμαστε ήρεμοι και έχουμε το αβαντάζ. Ξεκίνησε ο νέος χρόνος και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά από την πλευρά μας. Η αλήθεια είναι ότι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν είχαμε ρυθμό. Αυτοί χωρίς να κάνουν κάτι ιδιαίτερο, δημιουργούσαν κινδύνους βγαίνοντας στις αντεπιθέσεις από λάθη δικά μας. Πάνω από όλα όμως μετράνε οι τρεις βαθμοί και γι’ αυτό είμαστε ικανοποιημένοι».


http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου