Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Η γυναίκα που επισκίασε την ορκωμοσία της πρώτης γυναίκας προέδρου της Βραζιλίας

Eίναι 27 ετών, έχει παντρευτεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Βραζιλίας και στην ορκωμοσία της Προέδρου όλα τα φλας είχαν στραφεί επάνω της. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!


Στη νέα βραζιλιάνικη κυβέρνηση που χαρακτηρίζεται από ισχυρές γυναίκες, μια 27χρονη πρώην βασίλισσα της ομορφιάς συναγωνίζεται με την πρόεδρο της χώρας, Ντίλμα Ρουσέφ, για το ποια θα κάνει τη μεγαλύτερη... αίσθηση στα μέσα ενημέρωσης.

Οι φωτογραφίες της Μαρσέλα Τεμέρ και του 70χρονου συζύγου της, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Μισέλ Τεμέρ, φιγουράρουν για δεύτερη ημέρα στα πρωτοσέλιδα των βραζιλιάνικων εφημερίδων, αφού το ζευγάρι τράβηξε επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων της Ρουσέφ.


Η κατάξανθη απόφοιτος της νομικής γνώρισε το σύζυγό της πριν από επτά χρόνια όταν, σε μια εκδήλωση στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Σάο Πάουλο, του ζήτησε μια φωτογραφία και εκείνος σε αντάλλαγμα της ζήτησε το τηλέφωνό της.

"Η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο στην περίπτωσή μας", είπε η Μαρσέλα Τεμέρ. "Είναι σαν ο Μισέλ να είναι 30 χρονών. Ακούγεται αστείο να το λέμε, αλλά είναι η αλήθεια", πρόσθεσε.

Η Τεμέρ σκοπεύει να δώσει εξετάσεις για να πάρει την άδεια να ασκεί δικηγορία και κατόπιν να αναλάβει κάποιο φιλανθρωπικό έργο.



http://www.newsit.gr//default.php?pname=Article&art_id=58512&catid=7#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου