Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Οργια ΛεΜπρόν και Χέντο


Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να κάνει ρεκόρ πόντων για τη φετινή σεζόν, οι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν εύκολα τους Μπόμπκατς με 96-82. Εκπληκτική εμφάνιση από τον Χέντο Τούρκογλου και τριπλ νταμπλ στη νίκη των Μάτζικ επί των Ουόριορς.

Ο τούρκος φόργουορντ είχε 10 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους Μάτζικς στη νίκη επί των Ουόριορς με 110-90.


Από την άλλη πλευρά, εντυπωσιακά συνέχισαν και οι Χιτ, οι οποίοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον ΛεΜπρόν και δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στους Μπόμπκατς. Ο "Βασιλιάς" σημείωσε ρεκόρ πόντων για τη φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας 38 και η ομάδα του Μαϊάμι νίκησε εύκολα με 96-82.
Ματς με συναρπαστικό φινάλε στο TD Garden, όπου οι Σέλτικς νίκησαν με 96-93 των Τίμπεργουλβς. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο ματς αγωνίστηκε και ο Κώστας Κουφός για περίπου τρία λεπτά, σημειώνοντας δύο πόντους.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=83221&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+sportline+%28Sport.gr+-+Breaking+News%29#ixzz1A3AGnb5n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου