Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Για φθηνότερες υπηρεσίες προς το λαό με τη συγκεκριμένη μεταρρύθμιση έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Παπανδρέου: «Να ανοίξουν άμεσα τα κλειστά επαγγέλματα»


Το πράσινο φως στους αρμόδιους υπουργούς να προχωρήσουν άμεσα στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων μέσα από διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς άναψε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι με τη συγκεκριμένη μεταρρύθμιση θα γίνουν πιο φθηνές οι υπηρεσίες προς τον πολίτη, «θα μειωθεί η γραφειοκρατία και θα αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας». 

Έτσι, με βάση το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης, οι αρμόδιοι υπουργοί θα πρέπει ως τα μέσα Ιανουαρίου να είναι σε διάλογο με τις διάφορες επαγγελματικές ομάδες ώστε στα τέλη Ιανουαρίου να έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο-ομπρέλα του υπουργείου Οικονομικών για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών, Υποδομών, Περιβάλλοντος, ο υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης, και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.



http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου