Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΚΑΙΟ!





Σήμερα το βράδυ ο Γιώργος Αλκαίος και οι… Φίλοι του θα ανέβουν στην εντυπωσιακή σκηνή του Telenor Arena και θα προσπαθήσουν να παρασύρουν τους Eurofans στους ρυθμούς του «Όπα».

Στον πίνακα του OGAEE η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, κάτω από την Ισλανδία με τα στοιχήματα να έχουν σίγουρη την πρόκρισή της στον τελικό του Σαββάτου. Μάλιστα ανάμεσα στα φαβορί της σημερινής βραδιάς είναι η Σλοβακία, η Αλβανία και το Βέλγιο.

Ο Γιώργος Αλκαίος και οι χορευτές τους, θα φορέσουν τα λευκά τους και θα βγούν να διαγωνιστούν στη 13η θέση.



Ο Γιώργος Αλκαίος είναι έτοιμος και σ αυτή τη δυναμική παρουσία τον ακολουθεί το εθνικό μας σύμβολο, η ελληνική σημαία, που δεν την αποχωρίζεται στιγμή.

Πρόκειται για την ίδια σημαία που κρατούσε η αποστολή του χρυσού ελληνικού τραγουδιού «Number One» της Ελενας Παπαρίζου. Τη σημαία που κυμάτιζε στα χέρια της τραγουδίστριας μετά την ανάδειξη του τραγουδιού στην πρώτη θέση. Τη γαλανόλευκη είχε καλά φυλαγμένη ως ενθύμιο η Ναταλία Γερμανού, στιχουργός του «Number One» και επιστήθια φίλη του Γιώργου Αλκαίου. Με το που πήρε το χρίσμα ο τραγουδιστής να μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision στο Οσλο, η Ναταλία δεν το σκέφτηκε καθόλου και του την εμπιστεύτηκε σε αυτή την επίπονη διαδρομή. Βέβαια, με την «υποσημείωση» πως θα της την επιστρέψει, μαζί με την πρώτη θέση. Το ευχόμαστε από καρδιάς!

http://giotagossipgirl.blogspot.com/2010/05/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου