Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΟΦΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1
78' ΤΑΝΤΙΤΣ (ΚΟΡΝΕΡ)

Σπουδαία νίκη πραγματοποίησε ο Πανσερραϊκός στην Κρήτη, επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ, αποτέλεσμα που του έδωσε την 1η θέση στα πλέι οφ.

Την μοναξιά της κορυφής των πλέι οφ και το προβάδισμα ανόδου απολαμβάνει ο Πανσερραϊκός που νίκησε 0-1 τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Το… χρυσό γκολ για τα λιοντάρια πέτυχε ο Τάντις 12 λεπτά πριν...
τη λήξη του αγώνα.
Οπαδοί πέταγαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή 10 λεπτών. Μάλιστα, στο τέλος του αγώνα, ξηλώθηκαν καθίσματα, με τους "μελανόλευκους" να κάνουν ολοφάνερη την απογοήτευση τους.

ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Κιάσσος (70' Ζορμπάς), Πίτσος, Νατσούρας, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Σταυρακάκης, Πόποβιτς, Κωνσταντινίδης, Αγρίτης (60' Βλόνταρτσικ), Ογκουνσότο (63' Μπούρμπος).

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Κάστρο (78' Παπάζογλου), Μπανγκουρά, Τάντιτς, Σκάγκλια (66' Καλί), Κωνσταντινίδης, Λεοζίνιο, Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Εθνικός τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ με αντίπαλο τον Πιερικό στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 2-1 του συλλόγου της Αικατερίνης και ανέβηκε στην 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας όπου συγκατοικεί με τον ΟΦΗ.

Ο Εθνικός προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το γκολ που σημείωσε ο Σουμπίνιο από εκτέλεση φάουλ. Στο 49ο λεπτό ο Φερέιρα με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαρτίνεζ στο 64’

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Ψιάνος, Παγώνης, Μοσχογιάννης, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Σουμπίνιο, Κορακάκης, Ροντρίγκο, Φερέιρα (60' Τσεμπερίδης), Φαρινόλα (86' Καρακώστας).

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου (84' Γκουγκουλιάς), Παντελιάδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς (74' Ρέγες), Θάνος, Ολγκίν.

Η ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ:

Πανσερραϊκός 7 (2-0)
ΟΦΗ 4 (0-1)
Εθνικός 4 (2-2)
Πιερικός 1 (1-2)
 
http://footballserres.blogspot.com/2010/05/0-1_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου