Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Eurovision 2010: Οι αλλαγές στον τελικό για το OPA

Eurovision 2010: Οι αλλαγές στον τελικό για το OPA

Να αλλάξουν την σκηνοθεσία σε κάποια σημεία του «Opa» στοχεύουν ο Γιώργος Αλκαίος και η ελληνική αποστολή, κάνοντας... «μάθημα» στον σκηνοθέτη με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα την βραδιά του τελικού. Παράλληλα, το βράδυ του Σαββάτου θα δούμε και μία έκπληξη που δεν είδαμε στον ημιτελικό!
Η σχέση μας με τον σκηνοθέτη περνάει κρίση, καθώς οι επιθυμίες και τα παράπονά μας δεν εισακούστηκαν  στον ημιτελικό και τζάμπα η χαρά που πήραμε στην δεύτερη πρόβα, όταν όλα πήγαν όπως τα θέλαμε.
Αιτία για να χαλάσουν οι καρδιές μας είναι τα 20 δευτερόλεπτα της «γέφυρας» με την λύρα και τα τύμπανα!
Τώρα θα πείτε «μα για 20 δευτερόλεπτα κάνετε τόσο ντόρο;», αλλά έλα που αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα είναι καθοριστικής σημασίας αφού εκεί βρίσκεται το αποκορύφωμα της χορογραφίας!!! Μάλιστα, ακόμα και η έκπληξη που ετοιμάζει η ελληνική συμμετοχή για την βραδιά του τελικού τοποθετείται χρονικά σε εκείνο το σημείο
Μέχρι και οι... ξένοι άνθρωποι μας πήρανε χαμπάρι, με πολλούς δημοσιογράφους να επισημαίνουν πως ουδέποτε είδαν ολόκληρη την χορογραφία του «Opa».
«Θα τραβήξω λίγο εγώ το φορτίο αυτές τις μέρες για να δούμε τι αλλαγές χρειαζόμαστε», δήλωσε ο Γιώργος Αλκαίος, προσθέτοντας πως οι εντυπώσεις από την βραδιά του ημιτελικού είναι θετικές.
Ο λυράρης μας δηλώνει αναρμοδιότητα με τα του σκηνοθέτη και προσθέτει ότι η λύρα παίζει πάντα... Βρε κι εμείς πάντα την ακούμε, αλλά ο σκηνοθέτης αργεί λίγο να την βρει!
Κι αφού την βρίσκει ο σκηνοθέτης, μετά ξεχνά τον... τραγουδιστή μας που παίζει τύμπανα κι αυτά γεμίζουν φως.
Ας ελπίσουμε το Σάββατο ο αρμόδιος να χρησιμοποιήσει και τις 23 κάμερες που έχει στη διάθεσή του και όχι να μας το κάνει πάλι... τρικάμερο λες και η εμφάνισή μας είναι σαπουνόπερα!

http://www.madata.gr/eurovision/63816.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου