Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Βρέφος σώθηκε από θαύμα


Ήρωας χαρακτηρίζεται από τα Αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ένας οδηγός τρένου που κατάφερε να ακινητοποιήσει την αμαξοστοιχία έγκαιρα στην προσπάθειά του να σώσει ένα βρέφος που είχε πέσει στις ράγες.
Η γιαγιά του μωρού αφαιρέθηκε για λίγα λεπτά με αποτέλεσμα να μην καταλάβει ότι το καρότσι με τον 15 μηνών εγγονό της έπεφτε στις ράγες του τρένου στη Μελβούρνη. Ο οδηγός φρέναρε αποφεύγοντας τα χειρότερα και το βρέφος γλίτωσε φέροντας μόνο εκδορές και μελανιές.
«Πρόκειται για θαύμα» δήλωσε στην εφημερίδα Herald Sun η νοσηλεύτρια Κέιτ Τζέσοπ, η οποία προσεφερε τις πρώτες βοήθειες στο αγοράκι.
Η νοσηλεύτρια επαίνεσε τα ταχύτατα αντανακλαστικά του οδηγού που τον έκαναν να ενεργοποιήσει τα φρένα εκτάκτου ανάγκης και να σταματήσει το τρένο νωρίτερα απ΄ό,τι αναμενόταν.
Το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα εμφανίζει τον οδηγό να βγαίνει από την καμπίνα του και να τραβάει το αναποδογυρισμένο καρότσι από τις ρόδες της αμαξοστοιχίας.
Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο που ένα μωρό διασώζεται σχεδόν χωρίς γρατζουνιά μετά την πτώση καροτσιού στις γραμμές του τρένου σε σταθμό της Μελβούρνης.
έθνος

http://hamomilaki.blogspot.com/2010/05/miracle-on-tracks.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου