Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Φωστήραs: Κατέκτησε το Κύπελλο Αθηνών, ανέβηκε και στην κορυφή του 8ου ομίλου, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Αγίας Παρασκευής.

Ιδανικά κύλησε η εβδομάδα για τον Φωστήρα, καθώς κατέκτησε το Κύπελλο Αθηνών, ενώ ανέβηκε στην κορυφή του 8ου ομίλου, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Αγίας Παρασκευής.

Ο «Φονέας» εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Ελπιδοφόρου και σκαρφάλωσε στην κορυφή, παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε πολύ καλή απόδοση. Μόλις στο 3’ ο Ντεντόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.
Στο 58’ οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με το Βαγγέλη Μπούκουρη μετά από ωραία ενέργεια να επιχειρεί από τη σέντρα-σουτ και τη μπάλα αφού πρώτα βρήκε σε αμυντικό των φιλοξενούμενων στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Ντούση, για το τελικό 2-0.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Κόπελας, Τασουλής, Τζώνης, Παπαδημητρίου, Μπούκουρης, Χίσος, Δωροβίνης, Ντεντόπουλος (69’ Πετρίτσης), Μπεθάνης (64’ Χοτζάι), Βλάχος (72’ Κούτρος)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ντούσης, Καραΐνδρος Γ. (28’ Καραϊνδρος Δ.), Δελάρδας (38’ Τσιούτσιας), Σωτήρχος, Στρατής (70’ Κώτσης), Δημητρίου, Τζίτζης, Γκουντελίτσας, Τσοχαντάρης, Ζυγούρης, Λαμπρινάκος

http://www.onsports.gr/Podosfairo/D-Ethnikh/Delta-Ethnikh-8os-Omilos/item/194732-Fostiras-Agia-Paraskeyi-2-0 

 διαβάστε και το ...

O Φωστήρας νίκησε στον Ταύρο την Αγία Παρασκευή με 2-0 και πέρασε πρώτος στην βαθμολογία του 8ου ομίλου μετά την εκτός έδρας ήττα του Ελπιδοφόρου απο τους Τράχωνες με 2-1..... Αιγάλεω-Αγιαξ Ταύρου 1-1 ....Αποτελέσματα..Βαθμολογία

http://wwwjekinamekaliteromoschato.blogspot.com/2012/04/o-2-0-8-2-1-1-1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου