Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Ημερίδα αθλητικής παιδοψυχολογίας στο Βόλο










«Η ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ / Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ»Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου συνεχίζει τις επιμορφωτικές δραστηριότητες, με την συμμετοχή των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ανά την Ελλάδα.
Από την ερχόμενη Πέμπτη 4 Απριλίου 2012 ξεκινά μια σειρά ημερίδων ενημέρωσης των γονέων σε θέματα αθλητικής παιδοψυχολογίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μαζί με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής, εκπόνησαν συγκεκριμένη θεματολογία που εστιάζει στον πολύ σημαντικό ρόλο των γονέων των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της επίσημης Σχολής Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Βόλο, με ομιλητή τον Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ , κύριο Διγγελίδη Νικόλαο, με θέμα «Η ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ / Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ» και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

http://www.football-academies.gr/2011-04-09-23-54-26/2270-2012-04-03-14-47-55.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου