Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ο Ατρόμητος Πειραιά ήταν ο μεγάλος νικητής στον 36ο Τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΠ

Ο Ατρόμητος Πειραιά ήταν ο μεγάλος νικητής στον 36ο Τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΠ, αφού κατάφερε να νικήσει το Κερατσίνι στην παράταση με 1-0, χάρη στο γκολ του Στεφανή στο 110΄και να κατακτήσει το τρόπαιο.
Αυτό είναι  το 4ο κύπελλο που προσθέτει στη συλλογή του ο Ατρόμητος , μετά τις κατακτήσεις ρο 1998, το 2000 και το 2004.
Η ομάδα των Καμινίων,  είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, εξαιρουμένων  των  πρώτων 15 λεπτών, τα οποία ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες.
Η ομάδα των Καμινίων, μετά το πρώτο τέταρτο ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις σε αντίστοιχα σουτ του Μυλωνά στο 14΄και 16΄, τα οποία κατάφερε να εξουδετερώσει ο Παπαδόπουλος.
Το Κερατσίνι, παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε… φάτσα με το γκολ στο 20΄, όταν ο Στρόμπουλος έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο αμαρκάριστος Κουρκούτης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από την αριστερή συμβολή των δοκαριών.
Το Κερατσίνι είχε δύο ακόμη πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει.


Περισσότερα στο
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Erasitechniko/EPS-Peiraia/item/194118-O-Atromitos-Peiraia-sikose-tin-koypa-(photos) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου