Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ενόργανη: Έλαμψαν οι Πετρούνιας και Κοσμίδης στην Κίνα.

Εξαιρετικό ξεκίνημα έκαναν ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Λευτέρης Κοσμίδης στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Ζίμπο, στην Κίνα, εξασφαλίζοντας αμφότεροι την πρόκριση για τους αυριανούς τελικούς οργάνων.

Στους κρίκους, ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν ασυναγώνιστος και πήρε την πρώτη θέση στον προκριματικό με 15,650 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερο μέσα στο «σπίτι» του τον Κινέζο κάτοχο του Ολυμπιακού και παγκόσμιου τίτλου, Γιμπίνγκ Τσεν (15,625 β.). Ο Ολλανδός Λαμπέρτους Φαν Χέλντερ (15,450 β.) και ο Ουκρανός Ιγκόρ Ραντιβίλοφ (15,375 β.) συμπληρώνουν την τετράδα των φιναλίστ.


Σε τροχιά μεταλλίου μπήκε και ο Λευτέρης Κοσμίδης στις ασκήσεις εδάφους, αφού κατέκτησε την 3η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματος με 15,025 βαθμούς, μεταξύ 9 κορυφαίων αθλητών που προσκλήθηκαν στη διοργάνωση.


Την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής, Ισραηλινός Αλεξάντερ Σατίλοφ (15,300 β.), ενώ στον αυριανό τελικό προκρίθηκαν επίσης ο Αμερικανός Στίβεν Λεζάντρ (15,150 β.) και ο Ρουμάνος πρωταθλητής Ευρώπης Φλάβιους Κότσι (14,800 β.). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου