Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΤΑΥΡΟΣ..Από τις 7 έως τις 28 Απριλίου η Άνοιξη κάνει στάση στο ATHENS HEART !

Το ATHENS HEART υποδέχεται την Άνοιξη και το Πάσχα πλημμυρισμένο από ανοιξιάτικα λουλούδια και πολύχρωμες πεταλούδες. Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο περιμένει όλα τα παιδιά με πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων, χαμόγελα, κέφι και κυρίως … λουλουδένια διάθεση!

Από τις 7 έως τις 28 Απριλίου η Άνοιξη κάνει στάση στο ATHENS HEART !

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των παιδικών δραστηριοτήτων περιλαμβάνει:

Σάββατο 7 Απριλίου, 11:00-14:00:


«Ένα καλαθάκι για τα κόκκινα αβγά»: Ένα ξεχωριστό εργαστήρι χειροτεχνίας, με όλα τα απαραίτητα σύνεργα, όπου τα παιδιά φτιάχνουν το δικό τους οικολογικό καλαθάκι, που θα γεμίσει πασχαλινά αβγά. Με πολλά χρώματα αλλά και σκέψη για ένα καθαρό περιβάλλον!
«Μια λαμπάδα σαν κόσμημα»: Ένα δημιουργικό εργαστήρι, όπου τα παιδιά στολίζουν τα κεράκια τους με εντυπωσιακές χάντρες και πολύχρωμες κορδέλες και κλωστές, με αποτέλεσμα εντυπωσιακές λαμπάδες που μοιάζουν με κοσμήματα!

Μ. Δευτέρα, 9 Απριλίου, 18:00-20:00:


«Το φαναράκι της γιορτής»: Τα παιδιά κατασκευάζουν μόνα τους το φαναράκι, που θα μεταφέρει το Άγιο φως, τη νύχτα της Ανάστασης. Μέσα από πληθώρα υλικών, το καθένα φιλοτεχνεί το φαναράκι του, όπως του αρέσει!

Μ. Τρίτη, 10 Απριλίου, 18:00-20:00:


«Πασχαλινές ευχές»: Οι μικροί επισκέπτες φτιάχνουν τις δικές τους πασχαλινές κάρτες, για να τις χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Λαχταριστά αβγουλάκια, χαριτωμένες πασχαλίτσες και πολύχρωμα λουλούδια θα συνοδεύουν τις παιδικές ευχές!

Μ. Τετάρτη, 11 Απριλίου, 18:00-20:00:


«Μια φορά και έναν καιρό … παραμύθι πασχαλινό»: Τα παιδιά απολαμβάνουν την αφήγηση ενός πασχαλινού παραμυθιού, με τρόπο θεατρικό, και στη συνέχεια συμμετέχουν σε ένα παραμυθένιο εργαστήρι ζωγραφικής, απεικονίζοντας τις αναμνήσεις τους από την ιστορία και τους ήρωες. Ένα δημιουργικό δρώμενο που ξυπνά όλες τις αισθήσεις!

Σάββατο 21 Απριλίου, 11:00-14:00:


«Η ώρα του παζλ»: Οι μικροί φίλοι σκέφτονται, μαθαίνουν και δημιουργούν, ενώνοντας τα κομμάτια και φτιάχνοντας μεγάλα, εντυπωσιακά ανοιξιάτικα παζλ. Μοναδικές εικόνες από τη φύση και τα παραμύθια αποκαλύπτονται, ενώ τα παιδιά περιμένει και μια ζωγραφιά-έκπληξη!
«Πλαστελινοζουζούνια»: Πολύχρωμες πλαστελίνες μεταμορφώνονται σε πασχαλίτσες, μελισσούλες και ότι άλλο λαχταρούν τα παιδιά. Πλαστελίνες και φαντασία γίνονται ένα!

Σάββατο 28 Απριλίου, 11:00-14:00:


«Αχ, μελισσούλα μελισσάκι»: Ένα δημιουργικό εργαστήρι, γεμάτο ζωντάνια και πολλά ζουζουνίσματα, όπου τα παιδιά κατασκευάζουν ζωηρά μελισσάκια που μοιάζουν αληθινά. Άνοιξη και μπιζζζζζζζζζζζζζζζ πάνε μαζί!
«Της άνοιξης φιλάκια στα αφράτα μαγουλάκια»: Η ανοιξιάτικη διάθεση μεταφέρεται και στο face painting, όπου τα μαγουλάκια και τα χεράκια των παιδιών στολίζονται με πολύχρωμα σχέδια, που μοσχοβολούν και εντυπωσιάζουν!




ATHENS HEART ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

 http://my-mosxato.blogspot.com/2012/04/7-28-athens-heart.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου