Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αγώνας για γερά νεύρα το ντέρμπι των Ταυριώτικων ομάδων για το πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Δ' Εθνικής

Η φωτογραφία είναι απο τον  αγώνα  του πρώτου γύρου ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Αγιαξ (0-0)
Πραγματική μάχη αναμένεται να δοθεί το μεσημέρι της Κυριακής (  17:00) στο Β' Δημοτικό Γυμναστήριο Ταύρου "Χάρης Παυλίδης" ανάμεσα στον γηπεδούχο Αγιαξ Ταύρου και τον πρωτοπόρο Φωστήρα και πρόσφατα κυπελλούχου της ΕΠΣΑ.
Δύο ομάδες από τον Ταύρο που και οι δύο θα κυνηγήσουν με πάθος την νίκη η κάθε μία για τους δικούς της λόγους.
Ο Αγιαξ για λόγους γοήτρου αλλά και με  ελπίδες ότι εάν νικήσει θα μπορέσει να πλησιάσει και πάλι στην κορυφή και να  διεκδικήσει  τον τίτλο και αφού τυχόν στραβοπατήσει ο Ελπιδοφόρος με το Αιγάλεω εφόσον  μέχρι το τέλος  μένουν οκτώ αγωνιστικές και όλα μπορούν να συμβούν.

Ο φετινός Κυπελλούχος της ΕΠΣΑ  Φωστήρας η ομάδα που τον τελευταίο καιρό παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και φέρνει θετικά αποτελέσματα και εντός και εκτός θα είναι και αυτός αποφασισμένος για την νίκη ώστε να διατηρήσει την πρωτοπορία που κατέχει ( με δύο βαθμούς διαφορά) από τον δεύτερο Ελπιδοφόρο. Και να τον περιμένει στο ντέρμπι της  επόμενης αγωνιστικής στο γήπεδο του να λύσει τις διαφορές  μαζί του.

Ο Φωστήρας κατά την γνώμη μας παίζει όλη την κατηγορία(άνοδο) σε αυτά τα δύο παιχνίδια και πιστεύουμε ότι θα κάνει τα πάντα για να πάρει θετικά αποτελέσματα.

Για το παιχνίδι της κυριακής επειδή από την μία  ο Αλέκος Ρίζος ο προπονητής του Αγιαξ προβληματίζεται με  τις απουσίες που υπάρχουν στην αμυντική γραμμή(αποβλήθηκε και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο κεντρικός αμυντικός Λευτέρης Ψυχουντάκης με το Αιγάλεω,ο βασικός στόπερ Δημήτρης Τριανταφυλλίδης παραμένει τραυματίας και πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος,κάτι ανάλογο ισχύει και με τον αριστεροπόδαρο πλάγιο αμυντικό Γιάννη Μιχαηλίδη, που είναι εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμού)  από την άλλη η καλή  θετική  ψυχολογία του Φωστήρα  αλλά και τα καλά στατιστικά που τον ακολουθούν(Καλύτερη επίθεση-39γκολ,Καλύτερη επίθεση εκτός-16γκολ,Περισσότερες νίκες εκτός-8,Περισσότερες νίκες-14) ίσως  του δώσουν  κάποιο μικρό προβάδισμα που πρέπει να το εκμεταλλευτεί.


Σίγουρα δεν μπορούμε να προδικάσουμε το μέλλον σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν μένει παρά  να περιμένουμε  να σταθούμε τυχεροί και να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο που θα μας ικανοποιήσει και ας κερδίσει η καλύτερη ομάδα.  


Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες του δήμου μας καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου