Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή αγώνα δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στην Καλλιθέα, το Μοσχάτο, τον Ταύρο και τον Πειραιά για τη διεξαγωγή αγώνα δρόμου «Kallithea Run».
Οι ρυθμίσεις αναμένεται να σημειωθούν από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με την Αστυνομία θα πραγματοποιηθεί:
Α) Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς:
  •  Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Λεωφ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή) τμήμα της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και ώρες 06.00΄έως 12.00΄.
  •  Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο μεταξύ της γέφυρας Ζησιμοπούλου και της οδού Αιγέως τμήμα της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και ώρες 06.00΄έως 12.00΄.
  •  Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο μεταξύ των οδών από την συμβολή της με την οδό Δ. Φαληρέως και οδό Αιγέως τμήμα της, ρεύμα προς Καλλιθέα και ώρες 08.00΄έως 12.00΄.
  •  Ανώνυμη οδός που αρχίζει από το ΣΕΦ και καταλήγει στη Λ. Ποσειδώνος και ώρες 08.00΄έως 12.00΄.
Β) Προσωρινή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο μεταξύ των οδών Δαβάκη / Σιβιτανίδου και Μαντζαγριωτάκη τμήμα της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και ώρες 06.00΄έως 12.00΄.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου