Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Με άλλο τρόπο παρουσιάζει τα πράγματα τοπικό blog που έγιναν στον αγώνα βόλευ μεταξύ του Αίαντα Μαλαισίνας και του ΑΟΠΕ Μοσχάτου.

Αίαντας - Μοσχάτο...3-2!

Ο Αίαντας Μαλεσίνας δεν διαπραγματεύεται τις αξίες του ούτε θα απολογηθεί για τα κακώς κείμενα που σπιλώνουν την πορεία του. Αυτό καταμαρτυρά άλλωστε η συμπεριφορά που επιδεικνύει από της αρχές του πρωταθλήματος καθώς και η κοινή διαπίστωση για την θέρμη φιλοξενία όσων έχουν αγωνιστεί στην έδρα μας-πλην του Μοσχάτου-. Ο κάθε ένας που γνωρίζει τα στοιχειώδη για το Αθλητισμό, αντιλαμβάνεται την αξία της Έδρας! Εάν το Μοσχάτο επιθυμεί να φιλοξενείται σε  άδειες κερκίδες, ή να επευφημείται από τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας, θα πρέπει να αλλάξει τους ορισμούς ή τουλάχιστον άθλημα. Ορισμός της έδρας: To γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα με την εντοπιότητα, έχοντας εν γένει πλεονέκτημα λόγω της ένθερμης υποστήριξης των κατά πλειοψηφία (αναλογικά) οπαδών-φίλαθλων της. Ορισμός αγωνιστικής ήττας: η κατάσταση της ομάδας που με την λήξη του αγώνα δεν κατάφερε να αποσπάσει την νίκη, και ψύχραιμα ψάχνει τα λάθη ΤΗΣ! που την οδήγησαν στη  εν λόγω κατάσταση. Οι προκλήσεις των τουλάχιστον δυο συγκεκριμένων ΄΄αθλητών΄΄ του Μοσχάτου, πυροδοτούσαν και εξαγρίωναν τους φίλους του Αίαντα, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν ούτε μια στιγμή τα όρια. Η ένταση της κερκίδας που περιορίστηκε μόνο εκεί και πουθενά αλλού ανέβασε το ηθικό των παικτών της Μαλεσίνας και έριξε αυτό του Μοσχάτου. Άλλωστε αυτό μαρτυρά και το καθαρό φύλλο αγώνος από τους αξιολογημένους διαιτητές που ΄΄σφύριξαν΄΄ στον αγώνα. Ο Αίαντας θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος, με την ίδια σοβαρότητα και δεν θα επιτρέψει σε κανένα ΄΄ανωτέρου΄΄ επιπέδου σύλλογο να βάλει τροχοπέδη στην επιτυχημένη πορεία του.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Αίαντα συμπεριλαμβανομένης και της δημοτικής αρχής, για την πολύτιμη στήριξη, και την ψυχραιμία που έδειξαν στις αλλεπάλληλες προκλήσεις που δέχτηκαν και παρολαυτά δεν παρεκτράπηκαν. Επίσης συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίχτες μας για την κατάκτηση αυτή της σημαντικής νίκης.

http://www.aiantas.eu/ViewArticle.php?PostID=19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου