Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Φωστήρας: 'Ευνοείται ο Ελπιδοφόρος'!

Εντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Φωστήρα με αποδέκτη τη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. Η ενέργεια της Επιτροπής να ορίσει τον αγώνα του Ελπιδοφόρου με τον ΑΟ Περιστερίου για σήμερα, ημέρα Σάββατο, έχει προκαλέσει την οργή των ανθρώπων του ιστορικού 'Φονέα', οι οποίοι κάνουν λόγο για έλλειψη ισονομίας στο πρωτάθλημα. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που παραχώρησε ο πρόεδρος του Φωστήρα, Σταμάτης Καζαντζής, στην εφημερίδα 'ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ': 'Από τη στιγμή που αγωνίζονται δύο αθηναϊκά σωματεία δεν συντρέχει λόγος για να γίνει το ματς το Σάββατο. Δεν υπάρχει νησιώτικη ομάδα για να μιλάμε για συγκοινωνιακή διευκόλυνση. 
Συμφωνούμε απόλυτα με το Αιγάλεω, πως δεν υπάρχει ισονομία στο πρωτάθλημα. Ευνοείται ο Ελπιδοφόρος, ο οποίος την Τετάρτη έχει να δώσει εξ αναβολής αγώνα με τη Μύκονο εκτός έδρας. Καλώ τον πρόεδρο της Επιτροπής, Βαγγέλη Τοπολιάτη, αλλά και τα μέλη Μιχάλη Τζανόπουλο και Γιάννη Παπακωνσταντίνου, να είναι προσεκτικοί, γιατί το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του'.
2012-02-17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου